Vrachtwagenchauffeur catering
R-Recruitment
Noord-Holland, NL
9 uur geleden

Standplaats : Schiphol

Gevraagd : De kandidaat dient in het bezit te zijn van een C-rijbewijs met recente rijervaring in de afgelopen 2 jaar. Uiteraard wordt iedere kandidaat uitvoerig begeleidt in deze functie.

Gezien de aard van de functie wordt iedere kandidaat gescreend door de Binnenlandse Veiligheidsdienst, hiervoor dient u 8 jaar in Nederland te wonen en in het bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs.

Taken : De kandidaten worden opgeleid voor de bevoorrading van de vliegtuigen t.b.v. de catering, kussens en dekens en duty-free (sales-artikelen).

Dit alles met behulp van speciaal ontwikkelde vrachtwagens.

Aangeboden : Leuke en afwisselende fulltime baan met zeer uitstekende toekomst perspectieven.

Kennis : Je dient in het bezit te zijn van een geldig C-rijbewijs met recente rijervaring in de afgelopen 2 jaar.

Overig : R-Recruitment, uw partner op het gebied van personeelsvoorziening voor de sectoren : transport, logistiek en techniek met als speerpunt de luchtvaartindustrie.

R-Recruitment is sinds een aantal jaren toonaangevend op de diverse luchthavens en daardoor dagelijks op zoek naar nieuwe gemotiveerde collega’s die deze uitdaging aandurven.

Het werk speelt zich niet alleen af in een hectische, maar zeker ook in een boeiende dynamische wereld van nationale en internationale opdrachtgevers op de luchthavens waar er gewerkt wordt in vol continudiensten.

Onze specialisaties zijn o.a. : logistieke invulling, platform bevoorrading vliegtuigen, onderhoudswerk t.b.v. ground equipment en vliegtuigen, speciaal transport op de luchthaven en bagage afhandeling.

Afhankelijk van de aard van de werkzaamheden verzorgt R-Recruitment uitgebreide trainingssessies die noodzakelijk zijn om de werkzaamheden naar behoren te kunnen uitvoeren.

Na deze sessies worden onze collega’s langdurig uitgezonden of gedetacheerd bij de diverse opdrachtgevers. Uiteraard behoren de reguliere transport en overslagbedrijven ook tot onze actieve klanten.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier