Senior Assistent Accountant Controle
de Jong & Laan
Zwolle, NL
5 dagen geleden

Bedrijfsprofiel

De Jong & Laan is het meest ondernemende accountantskantoor van Nederland. Uitgegroeid tot een gedreven organisatie met inmiddels 700 medewerkers en 23 regionale vestigingen.

Of je nu accountant bent, bedrijfsadviseur, fiscalist, personeelsadviseur of directeur, bij de Jong & Laan ben je op de eerste plaats jezelf.

Met je eigen karakter, je eigen aardigheden’, je eigen hobby’s en je eigen ambities. Hier krijg je een rol, maar hoef je er nooit één te spelen.

Wij geloven juist dat jezelf kunnen zijn een belangrijke voorwaarde is om goede keuzes te maken. Om duurzame relaties op te bouwen.

Om het beste uit jezelf te halen en zo nóg beter te worden in je vak.

Die mensgerichte aanpak is bepalend voor de cultuur en voelbaar vanaf het allereerste moment dat je bij de Jong & Laan binnen stapt.

Wie ben jij? Die vraag mag je dan ook als eerste van deze leuke club verwachten.

Bedrijfscultuur

De cultuur is laagdrempelig en open, de Jong & Laan vindt het belangrijk om met elkaar te kunnen praten over verbetering en om complimenten te geven.

Ook, omdat de opdrachtgever gelooft dat een fijne samenwerking tussen de klant en het team begint bij tevreden medewerkers.

Het medewerkers tevredenheidsonderzoek, dat jaarlijks uitgevoerd wordt, laat zien dat dit werkt.

Over de functie

Ben jij die ondernemende senior assistent-accountant controle? Dan zoekt onze opdrachtgever de Jong & Laan Zwolle jou! Solliciteer nu.

Hoe maak jij het verschil?

Wil je meebouwen aan de beste controlepraktijk voor het mkb? En ben je bezig met de master RA en heb je een aantal jaren ervaring in de controlepraktijk bij een accountantskantoor?

Als senior assistent-accountant controle krijg je bij de Jong & Laan alle ruimte om je ambitie waar te maken en te laten zien wie je bent.

De ambitie van de Jong & Laan is om ondernemers in staat te stellen hun optimale koers uit te zetten. Daarom worden er gedegen controles uitgevoerd en worden de klanten structureel voorzien van goede adviezen.

Hierdoor groeit de controlepraktijk én de klantenportefeuille met de dag. Aan jou de uitdaging om dit, samen met het team van collega's in Zwolle verder te ontwikkelen en te professionaliseren.

Jouw rol

Als senior assistent ben je betrokken bij alle fasen van het controleproces. Je bent aanspreekpunt voor jouw klanten als het gaat om operationele zaken en hebt oog voor mogelijkheden om de bedrijfsprocessen bij je klanten te verbeteren.

Op de opdrachten coachen, begeleiden en ondersteunen onze controleleiders of managers je in jouw taken. Die coachende rol heb je zelf ook voor assistenten en stagiaires in het controleteam.

Jij weet hen op een positieve en constructieve manier op het juiste pad te zetten en hun leerproces te versnellen.

Voortdurend wordt je uitgedaagd om je grenzen te verleggen en meer verantwoordelijkheid te nemen. Daarnaast ben je bewust bezig met jouw opleiding tot registeraccountant.

Niet alleen jouw kennis, maar ook jouw karakter telt.

Wie ben jij?

Zie jij jezelf in deze rol, dan gaat de Jong & Laan graag een goed gesprek met jou aan! We praten graag verder over jouw karaktereigenschappen, jouw wensen en ambities en hoe deze uitdaging vorm te geven.

En we zijn benieuwd naar jouw :

 • drive;
 • flexibiliteit;
 • kwaliteits- en resultaatgerichtheid;
 • helicopterview;
 • manier van samenwerken.
 • Als senior assistent-accountant ben je bezig met de opleiding tot registeraccountant. Daarnaast heb je ca. 4 jaar werkervaring opgedaan in de controlepraktijk.

  Wat kan de Jong & Laan je bieden?

  Jij bent jij bij de Jong & Laan. De Jong & Laan biedt je alle mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Zowel op persoonlijk als vakinhoudelijk vlak.

  Vanzelfsprekend biedt de Jong & Laan jou als senior assistent-accountant een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden dat past bij jouw niveau en ambitie. Hierbij kun je rekenen op :

 • een premievrij pensioen;
 • 31 vakantiedagen per jaar;
 • winstdeling regeling;
 • een laptop, smartphone;
 • een leaseauto.
 • De pluspunten van werken bij de Jong & Laan

 • Open cultuur; korte lijnen
 • Goede werk / privé balans
 • Verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief
 • Interessante mkb klanten
 • Jezelf kunnen zijn
 • De Jong & Laan heeft de werving & selectieprocedure uitbesteedt aan Headhuntersteam.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier