Internal Branding & Events Stage (NL & INT)
TBWA\NEBOKO
Amsterdam
2 dagen geleden

Wanted : Stagiair(e) Internal Branding & Events

TBWA wordt ook wel de Disruption Company genoemd en dat is niet voor niets. Door het doorbreken van conventies creëren we ruimte voor groei.

Met creatieve ideeën weten we bedrijven te veranderen en cultuur te bepalen en daar kunnen we wel wat versterking bij gebruiken! Momenteel zoeken we een Internal Branding stagiair(e) die ook nog eens goed is in dingen organiseren.

Wat jou inspireert en hoe je denkt is voor ons net zo belangrijk als je opleiding of achtergrond. Klinkt goed? Read on!

Over de stage

Jij maakt reclame voor je reclamebureau. Je doelgroep? Je eigen 300 collega's! TBWA maakt reclames voor grote nationale en internationale merken, maar is zelf natuurlijk ook een merk.

Een sterk merk naar buiten (voor klanten) wordt nog sterker als het intern gedragen en geleefd wordt door de medewerkers.

En daar ga jij bij helpen! Je houdt je bezig met activaties om het merk intern tot leven te brengen en te houden. Denk hierbij aan het bedenken en schrijven van content voor interne projecten (zoals nieuwsbrieven en evenementen), het bedenken en uitwerken van activaties, het helpen organiseren van bedrijfsfeesten en nog veel meer.

Alles om ervoor te zorgen dat onze collega's zich verbonden (blijven) voelen met het merk én met elkaar. Omdat dit het hele bedrijf aangaat, ben je constant in contact met andere stagiaires en collega's van allerlei afdelingen.

Een hele diverse stage dus, waarbij je binnen no time het hele bureau leert kennen!

Over jou

Wat het doel ook is, jij gaat ervoor. Obstakels? Geen probleem! Jij weet verwachtingen steeds weer te overtreffen. Je bent nieuwsgierig, creatief en dol op nieuwe uitdagingen.

Tegelijkertijd weet je het overzicht te bewaren. Je bent een echt sociaal dier; je krijgt energie van mensen en bent communicatief- en taalvaardig en houdt ervan om dingen mooi te maken.

Bovendien ben je scherp en niet bang om mensen te chasen of eigen inbreng te geven.

Onmisbaar voor deze stage

 • Je staat ingeschreven bij een opleiding waarvan jouw stage een onderdeel is en kunt hiervoor een stageverklaring overhandigen.
 • Naast uitstekend Nederlands spreek en schrijf je ook goed Engels, want een deel van ons bureau is internationaal.
 • Basis skills in Photoshop, Indesign en / of Illustrator, aangezien je zelf soms dingen zult designen.
 • Wat krijg je daarvoor terug?

 • Lekker snel en veel leren.
 • Heel veel leuke collega’s die je inspireren en voor elkaar zorgen.
 • Een stagevergoeding.
 • Je wordt onderdeel van een hechte groep stagiaires van allerlei afdelingen.
 • Maandelijkse NEBOKOLAB's en andere toffe leerervaringen.
 • Verschillende evenementen en wekelijkse borrels in onze eigen bar inclusief zonnig terras aan het water.
 • En als die stagemaanden dan nog niet genoeg waren : best veel stagiaires blijven nog even plakken voor hun eerste (en soms zelfs tweede en derde) baan, dus wie weet jij ook!
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier