Vakantiemedewerker hulp bij huishouden Woudenberg
Lelie zorggroep
Woudenberg, Netherlands
6 dagen geleden

Hier ga je werken

Ben jij op zoek naar een leuke, betekenisvolle vakantiebaan mét waardering? Kom dan in de vakantie bij ons werken en beleef een onvergetelijke vakantie!

Dit is wat je gaat doen

Terwijl onze medewerkers van een welverdiende vakantie genieten, ben jij er!Jij helpt cliënten in hun eigen huis om alles schoon en netjes te maken.

Doordat jij er bent, ervaart de cliënt ook een stuk gezelligheid en aanspraak.

Dit verwachten wij van jou

Jij bent minimaal 16 jaar, een doorzetter en niet bang om hard aan de slag te gaan.Je houdt van een schoon huis en helpt graag anderen daarbij.

Je hebt een respectvolle houding naar onze cliënten.Jij bent een aantal uren per week in de vakantieperiode inzetbaar.Je bent woonachtig in het werkgebied of de directe omgeving.

Wij vinden het belangrijk dat je onze missie en visie onderschrijft, jij herkent je in de reformatorische identiteit van onze organisatie en leeft en werkt vanuit deze overtuiging.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier