Voorman schilder – Enschede
Flextra
Enschede
4 dagen geleden

Jij, als vakbekwame en ervaren voorman schilder, hebt minimaal 2 jaar ervaring als voorman bij een schildersbedrijf en / of vastgoedzorgbedrijf.

Jij bent op zoek naar vast werk voor 37,5 uur per week tegen een uitstekend salaris met een goed pensioen. Als je een vakdiploma hebt dan wordt dit gewaardeerd, maar ervaring als voorman schilder vinden wij veel belangrijker.

Flextra biedt :

Je salaris als voorman schilder is minimaal het cao-loon uit de schilders-cao volgens de functie schilder voorman, maar bij veel aantoonbare ervaring en als je geheel zelfstandig kunt werken, betalen wij zeker meer.

Afhankelijk van je werkervaring zal je salaris tussen de 2700 en 3500 euro bruto liggen. Je kunt kiezen uit een wekelijkse of vier-wekelijkse betaling.

Daarnaast vergoeden wij je reiskosten of stellen we één van onze 150 bedrijfswagens ter beschikking.

Als ervaren voorman schilder kun jij :

Jij, als vakbekwame en ervaren voorman schilder, beschikt over inzicht, materiaalkennis en goede leidinggevende capaciteiten.

Door rekening te houden met de individuele kwaliteiten van de schilders, zet jij iedereen op de juiste plek van het treintje en maak jij samen met je schilders-team van ieder project een succes.

Jij bent verantwoordelijk voor de communicatie met de opdrachtgevers en houdt zorgvuldig het meer- en minderwerk bij. Als voorman schilder ben je stressbestendig, kun je onder druk van deadlines werken, stuur je de schilders en onderaannemers aan en realiseer je een project binnen de gestelde bestekeisen.

Een geldig VCA-VOL diploma is voor deze vacature voorman schilder verplicht. Indien je VCA is verlopen, kun je deze gratis via Flextra opnieuw behalen.

Ook ben jij in bezit van een B Rijbewijs. Aangezien het werk in Enschede is zou het erg prettig zijn als je ook in de buurt van de regio Enschede woont.

Bijvoorbeeld in Hengelo, Haaksbergen of Oldenzaal.

Werken als voorman schilder bij Flextra betekent :

een uitstekend salaris

vast werk

een zeer stipte betaling , altijd op tijd je geld

het regelen van vervoer of het vergoeden van de reiskosten

gratis professionele werkkleding en PBM’s

een zeer prettige werksfeer

langdurige projecten

waardering voor jouw schilder vakmanschap

zeer goede doorgroeimogelijkheden en opleidingen

een persoonlijk betrokken accountmanager die jouw schilderstaal spreekt

bij ziekte een persoonlijke coach met gratis begeleiding door professionele therapeuten

tot wel 40% korting krijgen op professionele (muur) verf en gereedschap

dat jij je vakantiedagen in overleg flexibel kunt opnemen buiten de grote vakanties

Ben jij die voorman schilder die wij zoeken / Reageer dan nu direct, of dat nou via mobiel is of via desktop (computer).

Dan doen wij je een niet weigeren voorstel!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier