Wil jij een baan binnen Customer Services?
Randstad
GRONINGEN, NL
3 dagen geleden

Zit jij vol energie en ga jij ervoor zorgen dat het serviceniveau van onze Front Offices subliem zijn en blijven? Word je vrolijk van klantcontact en wil je samen met onze informele en betrokken teams op enthousiaste wijze het verschil maken voor onze klanten?

Zoek dan niet verder! Met meerdere bedrijven in en rondom Groningen in onze portefeuille kunnen wij het beste bedrijf en team zoeken dat bij jou past.

Alle bedrijven waarmee wij samenwerken staan bekend om hun uitstekende customer services. Dit wordt door een groot deel mogelijk gemaakt door de medewerkers.

Deze medewerkers hebben het hart op de juiste plaats en zijn niet alleen aardig voor klanten, maar ook voor elkaar. Hierdoor zijn er op alle locaties hechte teams : teams van collega's die elkaar helpen, ondersteunen, voor elkaar klaarstaan en om elkaar geven.

Ongeacht je positie, functie, afdeling of taken. Een team dat achter elkaar staat en naar elkaar luistert. Dit zorgt voor een prettige, sfeervolle werkomgeving en een informele setting.

 • Wie ben jij?
 • Als alleraardigste Front Office medewerker ben je een no nonsens vrolijkerd. Een assertieve persoonlijkheid met een sterke hang naar dienstverlening, ontzorgen en hartelijkheid.

  Daarnaast beschik je over een antenne voor het signaleren van (on)uitgesproken wensen en behoeftes. Je hart gaat sneller kloppen van elke tevreden glimlach en je herkent je in de woorden : representatief, flexibel, nauwkeurig en gastheer of -vrouw pur sang.

 • Wat bieden wij jou?
 • Een leuke baan bij één van onze opdrachtgevers;
 • Salaris conform CAO;
 • Ontwikkelmogelijkheden, zoals scholing en actieve loopbaanbegeleiding;
 • Geregeld diverse training vanuit de opdrachtgevers.
 • Geïnteresseerd?
 • Voldoe jij aan bovenstaand profiel en heb je na het lezen van deze vacature een glimlach op je gezicht gekregen? Kom dan naar onze informatiebijeenkomst op vrijdag 2 augustus aan het Gedempte Zuiderdiep 24, 9711 HG in Groningen.

  Tijdens deze bijeenkomst zullen we met jou in gesprek gaan over je wensen en het best passende bedrijf hierbij zoeken. Ook kun je met al je vragen omtrent de huidige arbeidsmarkt bij ons terecht!

  Om je aan te melden voor de bijeenkomst kun je hieronder op de solliciteer-button klikken. Wij sturen je daarna de bevestiging.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Kliphuis, Simone

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier