Allround schoonmaakmedewerk(st)er avonduren
Valk Verrast
Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg
4 dagen geleden

Hotel Gilze-Tilburg is op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van allround schoonmaakmedewerk(st)er. Vind jij het leuk om voor de gasten alles tip top in orde te maken, ben je gastgericht en heb je oog voor detail dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega.

De Functie

Als allround schoonmaakmedewerk(st)er ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van de toiletten, de zalen en de kamers, daarnaast plaats je bedden en voer je ondersteunende schoonmaak werkzaamheden uit.

Je dient in de avonduren beschikbaar te zijn; werktijden zijn van 18 : 00uur tot 21 : 00uur (ongeveer). Als allround schoonmaakmedewerk(st)er werk je ook op feestdagen en ben je minimaal één weekenddag per week beschikbaar.

Gezien de werktijden is het belangrijk om te beschikken over eigen vervoer. Voor deze functie is geen specifieke opleiding vereist.

Daarnaast is relevante werkervaring een pre, maar dit is niet van essentieel belang. Ook studenten mogen reageren voor een bijbaan in het weekend en / of voor vakantiewerk.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier