Helpende (Plus) 18-30 uur
AxionContinu
Utrecht, NL
4 dagen geleden

In Isselwaerde, een woonzorgcentrum met 96 bewoners in het historisch stadshart van IJsselstein, ben je samen met een hecht team van collega?

s verantwoordelijk voor de zorg voor de bewoners van onze kleinschalige woning. De woonzorgondersteuner die wij zoeken, moet best veel in huis hebben.

Laten we beginnen met wat wij het belangrijkste vinden : jij weet als geen ander sfeer te brengen in kleinschalig wonen! Met een flinke dosis enthousiasme en professionaliteit ben jij de duizendpoot die de huiskamer draaiende houdt.

Daarnaast bezit je over een 'ingebakken' positieve levenshouding en ga je er altijd uit van wat er wél kan. Als helpende vind je dat het glas per definitie halfvol is en niet half leeg.

Als je zó in elkaar zit, dan ben je bij ons heel erg op je plek!

Wij zijn AxionContinu. Zorgprofessionals op het gebied van Revalidatie, Verzorgd Wonen en Thuis (begeleiding bij zelfstandig wonen en thuiszorg).

We noemen onszelf 'Optimisten in de zorg'. Dat is meer dan zomaar een kreet. We zijn gewend om te denken in mogelijkheden.

We zijn vakmensen die geen genoegen nemen met half werk en graag werken aan verbeteringen. We geloven bovendien dat zorg niet zonder aandacht kan.

En - last but not least - we hebben plezier in wat we doen.

Arbeidsvoorwaarden : Wij bieden

Wij bieden

Een werkomgeving die veel ruimte biedt voor je persoonlijke ontwikkeling en die vol zit met mensen die niet bang zijn om nieuwe dingen uit te proberen.

 • Onze arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Wij bieden jou FWG schaal 30.
 • Hier bovenop ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
 • Een pensioenregeling ondergebracht bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW).
 • Aantrekkelijke korting op verzekeringen bij Centraal Beheer
 • Een standaardvergoeding voor reiskosten voor woon-werkverkeer conform de CAO, vanaf een bepaalde reisafstand.
 • En... wij verrassen je regelmatig met iets leuks!
 • We kunnen jou een contract aanbieden voor 18-30 uur per week.

  Van nieuwe medewerkers wordt een Verklaring Omtrent Gedrag gevraagd. Ook zijn wij wettelijk verplicht onderzoek te doen naar jouw arbeidsverleden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier