Junior Banking Professional
Yourprofessionals
Amsterdam, NL
4 dagen geleden
source : JobBoost.io

Recent afgestudeerd en klaar voor jouw eerste stap binnen het bank of verzekeringswezen? Als Team Banking en Insurance binnen Your Professionals kunnen, wij samen met jou, ervoor zorgen dat jij klaar bent voor de transitie van de bank en verzekeraar van morgen.

Middels vak gerelateerde opleidingen, kennissessies en sparren met je collega's til jij jezelf naar een hoger niveau.

Wil jij jouw eerste stap zetten binnen de zakelijke financiering, compliance, hypotheken of verzekeringen? Kom dan bij Team Banking & Insurance!

Organisatie-en afdelingomschrijving

Your Banking & Insurance is onderdeel van Your Professionals : een snel groeiende organisatie met jonge, ambitieuze collega’s waar ruimte is voor creativiteit en waar flexibiliteit en autonomie kenmerkend zijn.

Zo wordt er elk kwartaal een kennisevent georganiseerd waar alle professionals samenwerken aan hun kennis en skills. Ook worden er leuke evenementen georganiseerd zoals een New Your’s feest, Unit uitjes, zomerfeesten, borrels en heel veel gezelligheid.

Wanneer jij extern op opdracht zit, ben je nog altijd onderdeel van Team Banking & Insurance. Ons kantoor bevindt zich op loopafstand van station Almere Centrum en is ook met de auto goed te bereiken, maar jij zal met name bij grootbanken of verzekeraars in de Randstad aan de slag gaan.

Functieomschrijving

Wil jij samen met jouw klant misschien wel de grootste aankoop in hun leven realiseren? Start dan als hypotheek adviseur binnen Banking en Insurance.

Wil jij mensen helpen bij letsel of brandschade en samen met hen ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld? Dan is werken bij een van onze verzekeraars echt iets voor jou.

Wil jij organisaties adviseren over cruciale punten in hun financiële situatie? Dan is het zakelijke segment een uitstekende keuze.

Wil jij alles leren over de interne naleving van wet- en regelgeving binnen grootbanken of verzekeraars en bijdragen aan het tegengaan van witwaspraktijken of het voorkomen van terrorisme financiering?

Dan kan je beginnen binnen de Compliance.

Profiel

Wat wij van jouw vragen :

 • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding met de ambitie om het bankwezen / financiële dienstverlening te bestormen.
 • Jij bent een doorzetter en jij wilt je altijd blijven ontwikkelen. Jij bent leergierig, ambitieus en streeft naar het best haalbare resultaat.
 • Daarnaast ben je proactief en benut je kansen waar mogelijk.

 • Omdat jij wordt ingezet bij grootbanken vragen wij jou de flexibiliteit om te reizen. Idealiter woon je daarvoor in de omgeving van Utrecht, Almere, Amsterdam, Rotterdam of Den Haag.
 • Herken jij jezelf in de bovenstaande punten en wil jij je kwalificeren voor dit traject?

  Solliciteer dan nu met jouw cv met een korte motivatie!

  Aanbod

  Wij bieden jou een mooi traject die jij helemaal kan inrichten naar jouw ambities. Heb jij de ambitie om een volledige traject te doorlopen tot je alle certificeringen hebt om Compliance Officer te worden?

  Helemaal goed, dan gaan we jou daar in begeleiden en coachen. Wil je liever jezelf verder verdieping in Hypotheken? Dan gaan we jou daar in steunen! Wil jij ondernemers helpen met hun financiële vraagstukken?

  Dan coachen wij jou door het Zakelijke traject! Ga jij klanten gerust stellen in heftige situaties? Dan kan jij het verzekeringssegment in!

  Zo krijg jij een maattraject binnen Banking & Insurance en zoeken we de opdrachten die passen bij jouw ambities. Natuurlijk ga jij bij elke fase in salaris omhoog en wanneer je een OV Business Card of auto nodig hebt voor jouw opdracht, dan regelen wij die voor jou! Jij krijgt ook een vaste HR Officer die jouw aanspreekpunt wordt en jou ook komt bezoeken tijdens jouw opdracht om deze te evalueren.

  Zo weten we zeker dat elke opdracht een stap is in de richting van jouw ambitie.

  Klaar voor een kennismaking? Solliciteer met jouw cv en een kleine motivatie en wij nemen contact met jou op om jouw ambities te bespreken.

  Wij kijken uit naar een kennismaking met een toekomstig Junior Banking Professional

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier