Een E-monteur met ruime ervaring!
Nijboer Installatietechniek
Beilen, Nederland
6 dagen geleden
source : Jobsonline

Nijboer Installatietechniek is een allround installatiebedrijf en al meer dan 80 jaar een begrip in de regio Midden-Drenthe.

Onze persoonlijke benadering plus flexibele houding staan aan de basis van de vele duurzame relaties die wij de afgelopen jaren hebben opgebouwd.

We werken samen met en voor verschillende aannemers, projectontwikkelaars, adviesbureaus, woningbouwverenigingen én particulieren.

Onze ervaring staat borg voor professionele begeleiding en deskundig toezicht. Door uitbreiding van onze werkzaamheden zoeken wij op korte termijn een echte vakman.

Daarom zijn wij op zoek naar : Een E-monteur met ruime ervaring! OVER DEZE FUNCTIE : In de functie van E-monteur ben je verantwoordelijk voor de standaard werkzaamheden in de installatietechniek.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanleggen en installeren van huis- en kabel installaties, elektromotoren en schakelkasten.

Waar nodig verricht je mogelijk ook onderhoudswerkzaamheden en los je eventuele storingen op. OVER DE KANDIDAAT : - Je beschikt over ervaring,-

Je kunt en je wilt zelfstandig werken,- Je beschikt over een rijbewijs,- Je hebt een MTS(MBO) diploma installatietechniek,-

Je bent op korte termijn beschikbaar,- Je kunt goed met verantwoordelijkheden omgaan,- Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

OVER ONS AANBOD : - We bieden je een passend salaris,- We hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden,- We bieden volop doorgroeimogelijkheden,-

Kortom een zelfstandige baan binnen een betrouwbare organisatie. BEN JIJ DE IDEALE KANDIDAAT VOOR DEZE FUNCTIE? Stuur jouw sollicitatiebrief inclusief CV t.

a.v. Dhr. G. Nijboer naar info nijboerinstallatie.nl

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier