GZ-psycholoog Volwassenen - Hoofddorp at Mentaal Beter
Mentaal Beter
HoofddorpNoord-Holland
4 dagen geleden

Wat ga je doen?

Je behandelt een cliëntpopulatie die een grote verscheidenheid aan psychische problemen kent, waaronder bijvoorbeeld angst- en stemmingsstoornissen, PTSS en milde persoonlijkheidsproblematieken.

De behandelingen worden over het algemeen kortdurend en individueel aangeboden en ondersteund door e-health, en waar mogelijk in groepsverband.

Tijdens de behandelingen staat de hulpvraag van de cliënt centraal waarbij er zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van evidence-based behandelmethodieken.

Ook het uitvoeren van diagnostiek zal mogelijk tot je takenpakket horen. Daarnaast vervul je de rol van regiebehandelaar en ben je verantwoordelijk voor het geven van werkbegeleiding aan enkele basispsychologen en mogelijk aan piogs waar casuïstiek en persoonlijke ontwikkeling wordt besproken.

Wat bieden we jou?

Binnen Mentaal Beter wordt er in kleine teams gewerkt volgens de Holacracy-methode. Het uitgangspunt van dit model is dat de organisatie door de dynamische en transparante structuur in staat is bij te sturen waar nodig en tijdig te kunnen anticiperen op veranderingen.

Hierdoor wordt er op een laagdrempelige en persoonlijke manier gewerkt wat leidt tot een hoge mate van betrokkenheid, toegankelijkheid en openheid binnen het team.

Meer informatie lees je via de volgende link : Holacracy-methode.

Verder bieden wij ook het volgende :

 • Een onconventionele en uitdagende functie waarin je veel autonomie krijgt;
 • Een mooie balans tussen werk en privé. Je beheert je eigen agenda en hebt de mogelijkheid om thuis te werken (ook na Covid-19).
 • Laptop wordt hierbij gefaciliteerd;
 • De salariëring is volgens de CAO GGZ en word je als GZ-psycholoog in functiegroep 65 ingeschaald.
 • Aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals; reiskostenvergoeding, een collectieve zorgverzekering, fietsplan, pensioen, eindejaaruitkering, verlofdagen, budget voor teamuitjes en een jaarlijks Mentaal Beter dag met verschillende sprekers en workshops;
 • Een jaarlijks persoonlijk opleidingsbudget van €1.750,- per kalenderjaar op basis van een 36-urige werkweek dat je kunt besteden aan een opleiding naar keuze.
 • Tevens zijn er jaarlijks landelijk enkele plekken beschikbaar voor de KP-opleiding. We vertellen je graag hoe je carrière pad er uit kan zien als basispsycholoog bij Mentaal Beter.

  Wil je meer weten over de arbeidsvoorwaarden? Neem dan hier een kijkje : Arbeidsvoorwaarden.

  Wie ben jij?

  Binnen Mentaal Beter streven we naar een harmonieuze samenwerking tussen verschillende individuen, disciplines en expertises.

  Herken jij je in onderstaand profiel? Dan maken we graag kennis met je?

 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als geregistreerd GZ-psycholoog.
 • Je hebt een mooi pakket aan cursussen gevolgd.
 • Je hebt ervaring met het geven van werkbegeleiding en supervisie aan zowel basispsychologen als piogs.
 • Team Hoofddorp

  Werken bij Mentaal Beter is onderdeel zijn van één gezamenlijk doel : Heel Nederland Mentaal Beter . Van Groningen tot Terneuzen en van Hoofddorp tot Tilburg.

  Ieder team heeft een eigen verhaal, iedere collega een eigen motivatie. Samen zijn we één geheel, één organisatie, met dezelfde kernwaarden : persoonlijk, duidelijk, doelgericht en actief samenwerken.

  Hoofddorp behoort tot één van de oudste en grootste vestigingen van Mentaal Beter. Het team bestaat uit in totaal 15 collega’s van Basispsychologen, PIOG’s, GZ-psychologen, een Psychiater en een CGW-er.

  Het team omschrijft zich als persoonlijk, toegankelijk en behulpzaam waarbij er een open deur beleid heerst. Vanwege het zelfsturende beleid zijn de lijnen kort en wordt er snel geschakeld waarbij er ook tijd vrij wordt gemaakt om een paar keer per jaar te borrelen of een hapje te gaan eten.

  Over Mentaal Beter

  Mentaal beter worden en blijven dat is waar wij voor staan! Het is ons doel om mensen te helpen met het aanpakken van psychische problemen die hun dagelijks leven belemmeren.

  Mentale vitaliteit is immers van uiterst groot belang voor het leiden van een gelukkig leven.

  Wij zijn een curatieve geestelijke gezondheidszorg (ggz) aanbieder met een landelijk netwerk bestaande uit (GZ-) psychologen, orthopedagogen, psychotherapeuten, klinisch psychologen en psychiaters.

  Met ruim 1000 medewerkers verspreid over 100 locaties door heel Nederland, werken we volgens onze vier kernwaarden : persoonlijk, duidelijk, doelgericht en actief samenwerken.

  Daarnaast zijn wij continu op zoek naar effectievere en innovatieve behandelmogelijkheden.

  Zowel jong als oud kunnen bij ons terecht voor behandelingen in de generalistische basis ggz (gb-ggz) en specialistische ggz (s-ggz).

  Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van lichte tot matige klachten die te maken hebben met depressie, angststoornissen, trauma, ADHD, autisme en somatisch-symptoomstoornissen.

  Het verminderen van klachten is echter niet het enige waaraan wij werken : bij elke behandeling zorgen we ervoor dat mensen groeien in hun zelfredzaamheid en weer de regie over hun eigen leven kunnen oppakken, ongeacht hun leeftijd.

  Reageren?

  Wil je ook #WerkenBijMentaalBeter solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton. Wil je eerst nog meer weten over deze vacature?

  Neem dan contact op met Carolien Groenewold (Corporate Recruiter) via 06 51 01 24 81.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier