Zonnepanelen Monteur
Aditech
Eindhoven, Noord-Brabant
6 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Wat jij graag doet als zonnepanelen monteur, met een goed salaris en leuke collega’s. Dat hebben we voor je in regio Eindhoven!

Als zonnepanelen monteur ben jij verantwoordelijk voor juiste en veilig installaties van de zonnepanelen. Samen met de elektromonteur regelen jullie de complete aanleg.

Als zonnepanelen monteur voer je alle werkzaamheden uit zodat de zonnepanelen op de daken komen. Afwisselend werk en verantwoordelijkheid vind je prettig.

Van vervoer naar de locatie, panelen op het dak krijgen, samenwerken met een kraanwerker, installeren van de stellingen en verzwaring, montage, bekabeling installatie gereed maken en netjes achterlaten van de werkplek.

In deze baan leer je veel over zonnepanelen installaties. Een prima opstap om door te kunnen groeien naar elektromonteur zonnepanelen of PV installateur.

Aditech biedt je daarvoor opleidingsmogelijkheden. Maar eerst aan de slag. Je werkt op prima op hoogte en stelt veiligheid voorop.

En je bent een (gezellige) team werker.

Wij zijn Aditech, al 25 jaar bezig om vakmensen op de mooi werkplekken in de elektrotechniek te plaatsen. Werk in vaste dienst in het Aditech team of kies voor flexibele opdrachten, het kan allebei.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier