Assistent Storemanager Leidschendam
Jeans Centre
Leidschendam
6 uur geleden

Assistent Storemanager Leidschendam (- uur)

Functieomschrijving

Hi Assistent Store Manager!

Ben jij Assistent Store Manager of heb jij genoeg ervaring opgedaan in de retail als verkoper en toe aan de volgende stap in jouw carriere?

Dan is de functie Assistent Store Manager iets voor jou! In deze functie ben jij de rechterhand van de Store Manager. Je bent mede verantwoordelijk voor de operationele aspecten in en rondom de winkel maar ook voor de KPI’s.

Hoe een dag als Assistent Store Manager eruit ziet

s Morgens vroeg kom je aan in de winkel. Over een kwartier gaat de winkel open, dus nu heb je nog de tijd om de puntjes op de i te zetten in de winkel en etalages.

Jullie verwachten drukte wegens een grote actie, de Denim Market, dus heb je in overleg met de Store Manager extra mensen ingeroosterd.

De dag begint meteen goed en geen vraag is jou teveel! Je helpt een klant met een nieuwe jeans, biedt een kopje koffie aan, kijkt ondertussen naar de dag KPI’s en helpt de volgende klant.

Voor je het weet is de dag voorbij. Terwijl jullie de winkel weer strak trekken voor de volgende dag, nemen jullie de resultaten door.

We hebben een recordomzet gedraaid! Het aantal JC Friends is echter wat achtergebleven vandaag, dus je attendeert het team hierop.

Om de medewerkers extra te motiveren om meer JC Friends te werven, vertel je meer over het programma hierachter. De medewerkers zijn direct enthousiast.

Je hebt jouw doel bereikt en gaat met een voldaan gevoel naar huis.

Over Jeans Centre en het team

We horen je denken : Jeans Centre, ken ik dat niet van vroeger?’. Dat is heel goed mogelijk! Jeans Centre is al jaar een gevestigde naam in de wondere wereld van denim.

Bij JC denk je misschien niet meteen aan een hip merk, maar we dagen je uit verder te kijken. Wedden dat je positief verrast bent?

Wij zijn de vriendelijkste jeansspecialist met daarnaast een uitgebreide modecollectie. Met bijna winkels in Nederland, een Nederlandse webshop en een webshop voor onze Belgische buren, garanderen wij jou een toffe werkomgeving.

Wij helpen jou je lekker in je vel te laten voelen. There for denim, there for the perfect job, there for you.

Functievereisten

De klant staat bij jou centraal. Met jouw enthousiasme en kennis laat je iedere klant tevreden de winkel verlaten. Je maakt niet alleen klanten blij, maar je hebt ook altijd het beste voor met jouw collega’s.

Je bent een echte teamplayer en zorgt ervoor dat iedereen het maximale uit zichzelf haalt en zichzelf continu blijft ontwikkelen.

Als Assistent Store Manager neem je jouw verantwoordelijkheid en werk je nauw samen met jouw Store Manager.

 • MBO+ / diploma;
 • Cijfermatig inzicht en organisatorisch vermogen;
 • Gevoel voor mode & mensen;
 • Verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Commercieel ingesteld;
 • Communicatief vaardig.
 • Deel deze vacature

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier