Interim IT recruiter
HetRecruitingKantoor
Heel Nederland, NL
12 uur geleden

HERKEN JIJ JE IN DIT PROFIEL?

 • Je hebt minstens drie jaar ervaring in IT recruitment;
 • Je bent aan het interimmen en hebt minimaal één freelance opdracht uitgevoerd;
 • Jouw tevreden klanten of werkgevers kunnen wij bellen;
 • Je boekt goede prestaties en behaalt doelstellingen;
 • Je bent ZZP’er of staat open voor een detacheringscontract.
 • WIJ LEREN JOU GRAAG KENNEN! ONZE OPDRACHTEN EN OPDRACHTGEVERS

  Onze opdrachtgevers bevinden zich in heel Nederland, met focus op het gebied Eindhoven Rotterdam Amsterdam Arnhem. Het type opdrachten dat wij bieden is divers.

  Van een zwangerschapsvervanging bij een multinational en het bemensen van een nieuw bedrijfsonderdeel tot de opstart van recruitment bij een klein bedrijf of het inlopen van een achterstand.

  Wij werken over alle sectoren heen en zowel voor grote corporate bedrijven als voor kleine ondernemingen. Dat maakt onze klantenkring veelomvattend.

  Van start- en scale ups als MadOffers en Ultimaker tot grote industriële bedrijven als MSD, Medtronic en Sabic. Tevens werken wij voor non-profit organisaties zoals De Belastingdienst en de Kamer van Koophandel, maar ook voor dienstverleners zoals Facilicom en ICT spelers zoals Capgemini, Sogeti en Motiv.

  Tot slot werken wij samen met commerciële bemiddelaars als Actief Werkt, Burdock en Olympia.

  ONZE WERKWIJZE

  Onze aanpak is altijd persoonlijk en van goede kwaliteit. Na een persoonlijke intake, bij ons op kantoor in Utrecht of via een videocall, nemen we jouw gegevens op in ons bestand.

  Daarna kunnen wij jou als interim professional bemiddelen op een passende opdracht. Bij de uitvoering van je opdracht kun je altijd overleggen met een partner van HRK met meer dan tien jaar interim recruitment ervaring.

  Voor onze bemiddeling en ondersteuning hanteren wij een heldere tariefstructuur met een vaste, reële marge.

  NIEUWSGIERIG GEWORDEN ?

  Nieuwsgierig naar onze huidige opdrachten of toekomstige mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier