UX Designer
Noordhoff Uitgevers
Groningen
3 dagen geleden

Voor ons Product Management Team in Groningen zijn wij op zoek naar een ervaren UX Designer met inlevingsvermogen! Heb jij een bewezen track record op het gebied van User Experience Design en heb je zin in een nieuwe uitdaging?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Noordhoff is de grootste educatieve uitgeverij van Nederland. Met circa 400 medewerkers ontwikkelt Noordhoff materiaal voor vrijwel elk onderwijsniveau.

Noordhoff levert kwalitatief hoogwaardige producten en diensten voor de basisschool, het voortgezet onderwijs, beroeps- en volwasseneneducatie, opleidingen voor professionals en het hoger onderwijs.

Daarnaast geeft Noordhoff De Grote Bosatlas uit inmiddels uitgegroeid tot een hele Bosatlasfamilie en andere uitgaven die tonen dat leren leuk is, zoals de Lijsters, Loco en de populaire software van AmbraSoft.

Noordhoff vormt samen met twee andere educatieve uitgeverijen in Europa de groep Infinitas Learning.

Als User Experience (UX) Designer is het leveren van kwalitatief hoogwaardig interactie-ontwerp jouw missie. Dit doe je op basis van inzichten en onderzoek.

Met jouw werk zorg je ervoor dat de klanten en gebruikers de diensten en producten van Noordhoff ervaren als uniek, bruikbaar, betrouwbaar en vriendelijk.

Wat ga je doen?

Je geeft advies aan collega’s en externe leveranciers op het gebied van ontwikkeling en optimalisatie van de User Experience.

Je zorgt voor onderzoek, concept en ontwerp van en voor digitale diensten en producten. Je bent onderdeel van het Noordhoff Design Guild en samen verantwoordelijk voor het merk en de (merk)ervaring.

Als medior werk je met zowel interne designers als business stakeholders en stuur je externe partijen aan.

Je definieert kwaliteitscriteria voor de UX van online producttypes en componenten, op het niveau van content, navigatie, visual design en (front-end) development.

Je stelt plannen en scripts op ten behoeve van de validatie van UX-concepten en -designs en voor gebruikersonderzoeken voor gerealiseerde diensten en producten.

Samen met Product Management bewaak je de volledige levenscyclus van deze diensten en producten.

Wat bieden wij :

Een plek in een leuk ambitieus team in een dynamische omgeving, waarbij je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op vast, en een dienstverband van 40 uur per week waarbij de uren in overleg flexibel ingedeeld kunnen worden.

Verder kun je rekenen op aantrekkelijke en flexibele arbeidsvoorwaarden waaronder een Persoonlijk Keuzebudget en een winstdelingsuitkering.

Jouw profiel :

De ideale kandidaat voor ons brengt het volgende met zich mee :

 • HBO+ werk- en denkniveau (Interaction Design, Industrieel Ontwerp of een verwante richting);
 • Onderzoeker met een Agile mindset;
 • Vaardig met prototyping tools als Sketch en Invision;
 • Goed bekend met front end-technologieën en -frameworks als javascript, HTML en React;
 • In staat om design workshops en sprints vorm te geven;
 • Minimaal 5 jaar ervaring met UX-design t.b.v. dienst- en productontwikkeling;
 • Ervaring met UX in alle fasen van product development;
 • Affiniteit met onderwijs en onderwijsdoelgroepen is een pre.

  Vaardigheden : Plannen, organiseren, aansturen, samenwerken en presteren onder druk.

  Eigenschappen : Creatief, conceptueel en analytisch vaardig, effectief, resultaatgericht en overtuigend.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier