Onderhoudstechnicus - Venray
Techmatch
Venray, NL
4 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Aanbod

Werken bij Aviko Rixona betekent werken voor een groot én gezond bedrijf. Je werkt mee aan waardevolle aardappelproducten die overal in de wereld in de smaak vallen.

Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden we jou een omgeving waarin je het beste uit jezelf kunt halen. Bij Aviko Rixona mag je rekenen op :

 • Uitdagende techniek
 • Een vast contract
 • Volop opleidingsmogelijkheden om te groeien
 • Een goede pensioenregeling
 • Functie omschrijving

  Als Onderhoudstechnicus ga je werken bij Aviko Rixona in Venray. Je bent samen met een aantal andere technische dienst collega’s werkzaam in dagdienst.

  Door automatisering, persoonlijke ontwikkeling en TPM zal de technische dienst sterk veranderen. Hierdoor krijg je als Onderhoudstechnicus op deze afdeling zelf ook mooie groeikansen! Wat gaan jouw werkzaamheden in houden?

 • Je streeft er naar de machinebeschikbaarheid zo hoog, en onderhoudskosten zo laag mogelijk te houden, waarbij je veiligheid en kwaliteit uiteraard voorop stelt
 • Je gaat je bezig houden met verbeteringen en levert hiermee een bijdrage aan de optimalisatie van processen binnen Rixona
 • Samen met je collega’s ga je aan de slag om zowel frequente als complexere storingen te analyseren. Je weet oplossingen te bedenken en voert deze uit binnen de afgesproken tijd
 • Jij bent de specialist op het gebied van techniek binnen jouw afdeling. Ook ben je in staat om vragen van collega’s te beantwoorden en (vak)kennis met hen te delen.
 • Zo draag je een uniek steentje bij aan de ontwikkeling van zowel je collega’s als ons bedrijf.

  Bedrijfsprofiel

  Aviko Rixona maakt onderdeel uit van de Aviko groep, dit is een onderdeel van de Cosun groep, en behoort tot de top van de wereld als het gaat om de productie van gedroogde aardappelproducten (vlokken en granulaat).

  De organisatie bestaat uit 230 professionals verdeeld over diverse disciplines. Zij leveren het product aan de grote voedingsmiddelenproducenten van deze wereld, die het verder verwerken tot verschillende A-label producten.

  Denk hierbij bijvoorbeeld aan chips en aardappelpuree.

  Functie eisen

  Als Onderhoudstechnicus heb jij minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding richting Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Mechatronica of vergelijkbaar. Daarnaast :

 • Heb jij ervaring in een productieomgeving, bij voorkeur in de food
 • Je hebt kennis van TPM of andere onderhoudsmethodieken
 • Je bent een techneut die meer wil dan enkel sleutelen, maar niet direct een leidinggevende functie zoekt
 • Jij neemt verantwoordelijkheid en bent communicatief vaardig
 • Functie-eisen :

  Bedrijfsomschrijving :

  Goed technisch personeel aan een vaste baan helpenVanuit onze vestigingen in Eindhoven, Nijmegen en Breda helpen wij technisch opgeleide specialisten aan een vaste baan.

  We zijn down-to-earth en integer en maken doelgericht de verbinding tussen kandidaat en de opdrachtgever die het beste bij elkaar passen.

  Met een enthousiast team van professionals zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen van technisch opgeleid personeel op MBO, HBO en WO niveau.

  Wil jij werken bij het leukste bureau van Midden en Zuid Nederland? Klik hier en bekijk onze interne vacatures.Gedreven door onze affiniteit met techniek bedienen wij kleine én grote ondernemingen in de sectoren werktuigbouwkunde, elektrotechniek, installatietechniek, automotive, hightech, logistiek en procestechniek.

  Al sinds de oprichting in 2004 kenmerkt onze organisatie zich door een open en eerlijke werkwijze met aandacht voor ieder individu.

  Dagelijks werken wij vol passie aan ons doel : de juiste match maken tussen kandidaat en opdrachtg

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier