Ga aan de slag als archiefbewerker in Cruquius
YoungCapital
Cruquius, NL
8 dagen geleden
source : Officevacatures

Jij als archiefbewerker bent verantwoordelijk voor het vormen, bewerken, vernietigen en / of overbrengen papieren archieven.

De gemeente Haarlem en Zandvoort digitaliseren tegenwoordig analoge stukken en daarom wordt er geen nieuw analoog archief meer opgebouwd.

Het doel : in 2022 zijn alle archieven overgebracht naar het Noord-Hollands Archief.

Jij maakt onderdeel uit van team Archiefbeheer en stelt bewerkingsplannen op. Je werkt dus samen met archiefmedewerkers, waarbij jji je collega's instrueert en jij de focus legt op het specialistische archiefwerk.

Ervaring met het zelfstandig bewerken van complexe overheidsarchieven is dus vereist, inclusief het nauwkeurig kunnen beschrijven van dossiers in een klassieke’ inventaris.

Mocht je daarbij ook nog eens kennis hebben over MaisFlexis, DMS Verseon dan heb je helemaal een streepje voor!

Functieeisen

 • Minimaal een hbo-diploma;
 • Jij hebt ervaring met het zelfstandig bewerken van complexe overheidsarchieven
 • Je bent in het bezit van een Voortgezet Vorming Archiefbeheer diploma
 • Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een fulltime baan per december
 • Een mooie kans bij de Gemeente Haarlem
 • Je krijgt volop de ruimte om je te profileren en je te ontwikkelen
 • Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier