Leerling grondwerker / hulpmonteur
Groene Hart Service
Apeldoorn
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar startersfunctie met opleiding tot monteur ? Ben jij daarnaast graag buiten aan het werk en niet bang om vies te worden?

Dan is de vacature voor deze l eerling- / startersfunctie echt iets voor jou!

Onze opdrachtgever houdt zich bezig met het aanleggen, vervangen en repareren van gas en elektra leidingen en aansluitingen .

Als leerling kun jij je direct nuttig maken omdat je start met graafwerkzaamheden en het trekken van leidingen en kabels.

Tijdens het werken doe jij ervaring op met handmatig graaf- en grondwerk en je assisteert de kraanmachinist. Wanneer je dit goed onder de knie hebt kun je ook ingezet gaan worden als machinist op de minigraver.

Naast de graafwerkzaamheden moeten ook de aansluitingen voor het gas en / of de elektra worden gedaan. Deze werkzaamheden worden door de (hoofd)monteur uitgevoerd en jij assisteert hem als hulpmonteur waar dat mogelijk is.

Omdat je meekijkt maar ook meewerkt zal je snel ervaring opdoen!

Opleidingstraject

Naast het praktijk gedeelte hoort er ook een scholingstraject bij deze functie. Veiligheid is prioriteit tijdens het werken, daarom zul jij binnen 3 maanden je VCA certificaat gaan behalen.

Dit is een cursus gericht op veiligheid die 1 dag duurt en je afsluit met een examen.

Na 6 maanden ga jij starten met je cursus VOP-VIAG G-assistent en eventueel een cursus BHV (bedrijfshulpverlener). Als na een jaar blijkt dat jij uit het juiste hout gesneden bent zijn er ook mogelijkheden om een MBO 3 of 4 opleiding richting installatietechniek te volgen.

Op deze manier kun jij de juiste papieren halen om aan het werk te gaan als monteur of zelfs doorgroeien naar hoofdmonteur of uitvoerder ! Een unieke kans op een mooie functie met veel werkgelegenheid!

Rijbewijs

Als volwaardig monteur ga jij zelfstandig met een bus met materialen onderweg. Om deze reden moet jij beschikken over een geldig B rijbewijs.

Heb je geen rijbewijs B dan biedt GHS jou de mogelijkheid om deze op onze kosten te behalen. Na 3 gewerkte maanden vindt er een evaluatiemoment plaats met de opdrachtgever.

Wanneer alle partijen tevreden zijn en we verder gaan met het opleidingstraject starten we met jouw rijopleiding! Omdat een aanhanger vaak nodig is bieden we jou ook de mogelijkheid om een BE rijbewijs te halen.

Wat vragen wij?

 • Je bent fysiek sterk en niet bang om vies te worden;
 • Je bent leergierig en gemotiveerd;
 • Je bent woonachtig in de omgeving Apeldoorn / Barneveld / Ede / Veenendaal / Arnhem ;
 • Je bent in bezit van rijbewijs B , of bereid om deze via GHS te behalen.

  Wat bieden wij?

 • Uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden ;
 • Opleidingen inbegrepen;
 • Startsalaris (met ervaring)>

 • 21 jaar €2482,- bruto per maand;
 • Reiskostenvergoeding a €0.19;
 • Vertrekking van veiligheidsmiddelen;
 • Zomer BBQ, Kerstborrel en kerstpakket van het uitzendbureau;
 • en nog veel meer .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier