Projectleider civiel
Eminent
Rotterdam, NL
5 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het opzetten en begeleiden van civiele projecten. De opdrachtgevers komen uit verschillende achtergronden, zo bestaat het klantenbestand bijvoorbeeld uit overheden, aannemers en ontwikkelaars.

Het gaat hier om een zeer uitdagende rol, waarin je meewerkt van ontwerpfase, uitvoering tot aan overdracht aan de beheerder.

Tijdens deze trajecten ben je verantwoordelijk voor budgettaire voortgang, totale planning en heb je een leidende rol binnen het projectteam.

De projecten zijn verschillend qua doorlooptijd, van enkele maanden tot een aantal jaar. Je gaat aan meerdere projecten tegelijk werken, binnen verschillende fases.

Juist dat zorgt voor een uitdagende rol, waarin je constant de scherpte behoudt!Je bent bekend met stakeholder management en weet jezelf staande te houden binnen trajecten.

Het is voor jou geen probleem in contact te staan met externe partijen, omwonenden of gemeente. Daarnaast wordt er veel waarde gehecht aan verduurzaming binnen de organisatie en weet je dit te verwerken in het civieltechnische werk.

Interesse? Neem contact op met Sean Armitage, 06- 41 61 92 88, s.armitage eminentgroep.nl

Functieeisen

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding richting Civiele techniek
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Je bent bekend met RAW en Design & Construct contractvormen
 • Communicatief sterk, analytisch ingesteld en zelfstandig
 • Bedrijfsomschrijving

  Dit jonge en dynamische advies- en ingenieursbureau is actief op het gebied van contractadvisering en -beheersing, engineering, projectmanagement en advies.

  Met specialismen in de gebiedsontwikkeling en stedelijke infrastructuur passen ze hun vakkennis toe. Omdat het bedrijf momenteel een gestage groei doormaakt, zijn ze op zoek naar versterking binnen het team.

  Hierbij draait het ook om de juiste persoon, welke binnen het team moet passen. Momenteel bestaat het team uit ongeveer 20 professionals.

  Het team kenmerkt zich als een divers team, van jong tot aan zeer ervaren met allemaal een sterke eigen kracht en specialisme binnen de civiele techniek.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Goed arbeidsvoorwaarden pakket, afhankelijk van ervaring & kennis
 • Beschikking tot een lease auto
 • Werken in een innoverende organisatie
 • Werken aan uitdagende projecten
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier