Onderhoudsmonteur Maintenance , Veldhoven
ENGIE Services US
Veldhoven , North Brabant, Netherlands
1 dag geleden

Wil jij ervoor zorgen dat installaties in de beste staat van onderhoud zijn en wil jij hét visitekaartje van ENGIE zijn bij een klant in de hightech industrie?

Lees dan deze vacature van Onderhoudsmonteur! Wat doe je als Onderhoudsmonteur? Als Onderhoudsmonteur Maintenance ben je samen met je collega’s operationeel uitvoerend actief bij onze klant in Veldhoven, welke actief is in de hightech industrie.

Onze klant beschikt in Veldhoven over een campus met een aantal productie- en kantoorlocaties waar jij gaat zorgdragen voor het uitvoeren van met name onderhoud - en incidenteel storingswerkzaamheden aan gebouw gebonden en industriële installaties, zodanig dat optimale werkende installaties worden gerealiseerd.

Je verricht deze uitvoerende werkzaamheden voor zowel elektrotechnische- als werktuigbouwkundige installaties met aandacht voor veiligheids-, security en wettelijke voorschriften.

Tevens kan het voorkomen dat je, naast de werkzaamheden ten behoeve van de campus gebouwen, ook gedeeltelijk worden ingezet voor de off-campus gebouwen.

Omdat je binnen je werk met meerdere partijen samenwerkt is het belangrijk dat je goed met anderen kunt samenwerken en gemakkelijk communiceert.

De belangrijkste werkzaamheden en verantwoordelijkheden zijn :

 • Bewerkstelligen dat de staat van onderhoud aan de gebouw gebonden installaties overeenkomt met de gemaakte (schriftelijke) afspraken door binnen de gestelde tijden en volgens gemaakte afspraken en gestelde veiligheid- en kwaliteitsnormen onderhoudswerkzaamheden te verrichten.
 • De service en onderhoudswerkzaamheden woorden eventueel onder begeleiding verricht

 • Tijdig verstrekken van informatie inzake voortgang werkzaamheden en waar nodig escaleren. Daarnaast ook de verstrekking van schriftelijke rapportage en administratieve informatie over de uitgevoerde of nog uit te voeren werkzaamheden, conform de richtlijnen en verzoeken van de aansturing en afdelingsadministratie
 • Begeleiden van collega’s en subcontractors op de werklocatie
 • Instandhouding van een opgeruimde werkomgeving conform met minimale verstoring van het productie / werk proces
 • Incidenteel conform voorschriften oplossen van storingen aan gebouw gebonden installaties (o.a. klimaatinstallaties, elektrotechnisch, sanitaire etc.
 • binnen de gestelde tijden en volgens gemaakte afspraken en gestelde veiligheid- en kwaliteitsnormen

  Wat breng jij?

 • Je hebt MBO-3 werk- en denkniveau verkregen door werkervaring in een soortgelijke functie of door opleiding (Elektrotechniek, Installatietechniek of Werktuigbouwkunde) behaald
 • Je hebt minimaal 1 jaar praktijkervaring met onderhoud aan gebouw gebonden installaties (o.a. klimaatinstallaties)
 • Je hebt ervaring met het werken in bestaande omgevingen waarbij je constant contact hebt met klanten
 • Je hebt ervaring met de NEN3140 norm en beschikt bij voorkeur over een geldig NEN3140 certificaat
 • Je beschikt over geldige VCA-VOL en VP (Vakbekwaam Persoon Elektro) certificaten.
 • Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk
 • Je bent klantgericht en hebt service hoog in het vaandel staan
 • Je bent zelfstandig en werkt efficiënt en accuraat
 • Waarom ENGIE? Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

  Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon, en een leaseauto bij.

  Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten.

  En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

  Over ENGIE ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.

  000 medewerkers. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie.

  Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

  ENGIE Services Zuid biedt bedrijven en instellingen in Zuid Nederland duurzame technische dienstverlening. Dankzij onze technische kennis en passie realiseren we voor onze klanten oplossingen op het gebied van elektrotechniek, verwarming, koeltechniek, ventilatie, airconditioning, safety & security, sprinkler en utilitaire en industriële automatisering.

  Binnen deze vakgebieden richten we ons vooral op grote en complexe projecten, services en onderhoud. Dit is mijn droombaan! Reageer dan direct via de button solliciteren’ en solliciteer eenvoudig via de Chatbot.

  Voor vragen kun je contact opnemen met Joey Schmeitz via joey.schmeitz engie.com of telefonisch op 06-83301325. Monteurs

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier