HBO-GGZ verpleegkundige in de wijk
BuurtzorgT
Amsterdam
3 dagen geleden

Wil jij met plezier je vak uitoefenen? Kom dan werken bij BuurtzorgT. Waar :

 • we de behoeften van cliënten en hun betrokkenen belangrijker vinden dan protocollen en zorgpaden,
 • we goed zorgen voor onze cliënten en voor elkaar,
 • je vertrouwen krijgt in je vakmanschap en autonoom mag handelen,
 • je inspraak hebt, creativiteit en betrokkenheid op prijs gesteld wordt,
 • geen enkele manager in dienst is : als team bepaal je zelf hoe je werkt en heb je invloed op de organisatie.
 • BuurtzorgT is een organisatie in ontwikkeling waar ruimte is om ideeën te ontwikkelen en te realiseren binnen een boeiend inhoudelijk kader.

  BuurtzorgT werkt in de wijk met kleine, zelfsturende teams die zelf verantwoordelijk zijn voor besluitvorming, uitvoering en acquisitie.

  Je houdt je voornamelijk bezig met cliënten met een gecompliceerde zorgvraag. Je betrekt daarbij het systeem van de cliënt, zoekt samenwerking met de huisarts en maakt gebruik van andere zorgaanbieders en mogelijkheden in de wijk.

  Als een spin in het web verbind je professionele en informele zorg aan elkaar. Je organiseert zorg op afstand, maakt gebruik van e-health, internet en andere moderne ICT.

  Hiervoor krijg je een google chromebook en een smartphone ter beschikking.

  Voor ons team in Amsterdam Nieuw-West zijn wij op zoek naar een BIG geregistreerde behandelaar (verpleegkundige, HBO- of SPV, liefst met systeem therapeutische ervaring).

  Als team met een grote maatschappelijke rol in de wijk vinden we het belangrijk dat we werken met mensen die een afspiegeling van die wijk zijn.

  Een team waarin collega’s, zorgvragers en samenwerkende partijen zich herkennen, welkom voelen en respect voor elkaar tonen.

  Wij zijn op zoek naar mensen die met hun unieke achtergrond, persoonlijkheid, perspectief en kwaliteiten bij willen dragen aan beter zorgen voor elkaar in een unieke, diverse wijk in een groen stukje Amsterdam.

  Ben jij iemand die verantwoordelijkheid draagt voor de cliënten binnen de verschillende aspecten van psychiatrische zorg en sociaal maatschappelijke vraagstukken?

  Iemand die initiatief neemt, kansen ziet en daar ook naar handelt.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier