Transport Planner
Hessing Supervers
Zwaagdijk
5 dagen geleden

Ervaar de dynamiek van Hessing Logistiek

Hessing Logistiek is een transportbedrijf waar 140 vakmensen het vervoer verzorgen van goederen. Wij beschikken over 43 goed uitgeruste en moderne vrachtwagen combinaties en transporteren 24 / 7 orders van onze klanten naar verschillende distributiecentra in Nederland en België.

Hessing Logistiek maakt onderdeel uit van Hessing B.V., een toonaangevende en moderne groente- en fruitsnijderij met vestigingen in Zwaagdijk-Oost, Helmond, Sint Annaparochie, Belfeld en Schwalmtal (D).

Tussen onze vestigingen vervoeren wij grondstoffen, halffabricaten en gereed product. Vanwege ons uitgebreide netwerk vervoeren wij ook geconditioneerde producten voor derden.

Transportplanner (fulltime)

Wij zoeken een nieuwe collega ter aanvulling van onze planafdeling. Een ervaren en enthousiaste transportplanner (MBO+ / HBO werk- en denkniveau), die in wisselende diensten, ons transport wil helpen sturen.

Heb je affiniteit met transport en / of logistiek en ben je niet bang om in een dynamische en soms hectische omgeving te werken, dan is dit misschien iets voor jou.

Wij zoeken iemand die beschikt over een no nonsens houding. Kun je zelfstandig en onafhankelijk werken, ben je gericht op resultaat in combinatie met efficiëntie en geef je niet snel op, dan willen we graag met je kennismaken.

Je taak bestaat voornamelijk uit de dagelijkse operationele rit en routeplanning opstellen, ritopdrachten ontvangen en zorgdragen voor een vlekkeloze uitvoering.

Daarnaast begeleid je de chauffeurs die de opdrachten uitvoeren. De planafdeling is 24 / 7 bezet. De planningswerkzaamheden worden volgens een rooster in wisseldiensten uitgevoerd.

Een flexibele opstelling hierin is een vereiste.

Competenties / vaardigheden

 • Kennis van MS Office pakketten;
 • Ervaring met TMS software;
 • Analytisch aangelegd;
 • Actieve houding;
 • Anticiperen;
 • Besluitvaardig;
 • Klantgericht;
 • Communicatieve vaardigheden op diverse niveaus;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Wat bieden wij?

  De juiste persoon wordt beloond volgens de cao Beroepsgoederenvervoer en ingeschaald volgens de Fuwa.

  Deze functie is een mooie kans voor een stevige persoonlijkheid die zijn / haar (ambitie) niveau hier in wil laten zien.

  Voldoe jij aan de gevraagde eisen, reageer dan direct via onderstaande sollicitatieknop of stuur je c.v. en motivatie naar Afdeling P&O via HRLogistiek hessing.eu

  Een assessment kan onderdeel uitmaken van het selectieproces.

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marcel Vermeulen 06-40 29 34 95

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier