Eerste Autotechnicus Porsche Centrum
PON
Amsterdam, NL
8 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als Eerste Autotechnicus verricht je zelfstandig de reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan de Porsches. Je kunt alle voorkomende storingen opsporen en stelt de juiste diagnoses.

Als Eerste Autotechnicus ben jij de technische man en werk je hierbij systematisch en efficiënt. Je werkt volgens werkvoorschriften vanuit zowel de eigen organisatie als van de importeur / Porsche AG en zorgt voor de juiste administratie van verrichte werkzaamheden (incl.

uren en gebruikte materialen) volgens richtlijnen onderneming. De Eerste Autotechnicus werkt nauw samen met de Service Adviseur en de Medewerker Magazijn en rapporteert aan de Voorman Werkplaats.

Wat vragen wij van jou?

We zoeken een teamspeler die communicatief vaardig, klantgericht en collegiaal is. Naast dat je je thuis voelt in een directe, resultaatgerichte omgeving voldoe je als Eerste Autotechnicus aan de volgende criteria :

 • Bij voorkeur een afgeronde opleiding tot Eerste Autotechnicus (MBO bij voorkeur niveau 3);
 • Enkele jaren ervaring als Eerste Autotechnicus is een vereiste;
 • APK gecertificeerd;
 • Relevante auto technische cursussen en trainingen;
 • Beleving bij het merk Porsche;
 • Ervaring met het stellen van diagnoses is een pré;
 • Ervaring in het premium segment is een pré.
 • Wat bieden wij?

  Een afwisselende en uitdagende baan, met veel ruimte voor eigen initiatief, bij de meest toonaangevende Porsche dealer van Nederland.

  Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling. Onze organisatie hecht veel waarde aan een goede werksfeer waarin werknemers-

  en klanttevredenheid centraal staan. Professionaliteit, klantgerichtheid, service en plezier vormen onze cultuur.

  Wie zijn wij?

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier