Fleet Coordinator
AB Volvo
Beesd, NL
3 dagen geleden

Werkzaamheden

In de functie van Fleet Coordinator ben je verantwoordelijk voor het correct inrichten en activeren van nieuwe klanten en voertuigen in onze systemen.

Je beheert en onderhoudt de voertuig specifieke onderhoudsschema’s, stelt service contracten op en coördineert de opvolging van gepland onderhoud.

Je hebt hierbij veel contact met onze interne organisatie, specialisten binnen het dealernetwerk en onze fleet klanten. Je zoekt graag de samenwerking op en krijgt energie van het optimaal uitvoeren van deze taken.

Daarnaast zie jij uitdaging in het controleren van de uitgevoerde werkzaamheden versus hetgeen wat is overeengekomen. Je staat stevig in je schoenen, want bij afwijkingen ga jij het gesprek aan en ben je in staat dit zelfstandig op te lossen.

In deze veelzijdige functie rapporteer je aan de Manager Service Center.

Wij zoeken

 • HBO werk- en denkniveau en technische kennis. Kennis van de truckbranche is een pre;
 • Kennis van werkplaats- en administratieve processen;
 • Ervaring met Microsoft Office;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Goede communicatieve vaardigheden en sterke overtuigingskracht;
 • Een proactieve, nauwkeurige, service- en klantgerichte houding.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier