gespecialiseerd hartfunctielaborant non-invasief
Noordwest Ziekenhuisgroep
Alkmaar, NL
4 dagen geleden

Ben jij een gediplomeerd hartfunctielaborant echocardiografie en ben je op zoek naar een nieuwe stap in je carrière? Het team van het Hart-Long centrum, locatie Alkmaar, is op zoek naar een nieuwe collega in de functie van gespecialiseerd hartfunctielaborant non-invasief.

Wat ga je doen als gespecialiseerd hartfunctielaborant non-invasief?

Als hartfunctielaborant met de specialisatie echocardiografie, werk je zowel op de polikliniek van het hart-longcentrum als in de kliniek op de eerste hart-long hulp.

Als hartfunctielaborant verricht je zelfstandig onderzoeken zoals het aansluiten van de apparatuur voor het ritmeregistraties en de 24-uurs bloeddrukregistratie, het uitvoeren van inspanningsonderzoek (fietsergometrie) en je beoordeelt daarbij het bijbehorende ECG.

Na het onderzoek breng je verslag uit aan de cardioloog.

Als echolaborant verricht je diverse onderzoeken onder supervisie van een beeldvormend cardioloog. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, het uitvoeren en verslagleggen van onderzoeken als echocardiogram, slokdarm-, contrast- en stressecho.

De slokdarm-, contrast- en stressecho voer je samen met de cardioloog uit.

Wat vragen wij van jou?

 • een diploma hartfunctielaborant met uitstroomvariant echocardiografie LOI (of retrograad erkend)
 • Onze nieuwe collega functioneert zelfstandig, maar kan ook in teamverband werken. Je hebt een positieve en klantgerichte houding.

  Daarnaast vinden we het belangrijk dat je stressbestendig bent en accuraat werkt en je van afwisseling houdt.

  Wat stellen wij daar tegenover?

 • een zelfstandige functie van 0-36 uur per week binnen een professioneel team
 • een geweldig ontwikkelingsklimaat met alle ruimte om congressen, workshops en opleidingen te volgen en je mooiste ambities waar te maken
 • een salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring (max. € 3.664,- bruto per maand op basis van 36 uur per week, FWG 50)
 • een vaste aanstelling, met een proeftijd van 2 maanden
 • een goed arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een eindejaarsuitkering, een fietsenplan en bedrijfsfitness
 • Waar ga je werken?

  De polikliniek van het hart-longcentrum bestaat uit de specialismen cardiologie en longziekten. Hier zijn ongeveer 20 cardiologen en 10 longartsen afwisselend werkzaam op beide locaties.

  Jouw hoofdlocatie is Alkmaar. Daarnaast werken er verscheidene professionals zoals polikliniekassistenten, verpleegkundigen en worden er hart- en longfunctie onderzoeken verricht.

  De kliniek van het hart-longcentrum bestaat uit de verpleegafdeling longziekten, verpleegafdeling cardiologie, de hartbewaking, de hartkatheterisatie / interventie afdeling en de eerste hart-long hulp.

  In het hart-longcentrum zijn er naast nauwe samenwerkingsverbanden ook diverse vakinhoudelijke ontwikkelings- en doorstroommogelijkheden.

  Over Noordwest

  Noordwest Ziekenhuisgroep is een topklinisch ziekenhuis. Dit betekent dat we een opleidingsziekenhuis zijn voor vrijwel alle medisch specialismen.

  Met 700 bedden, ruim 4000 medewerkers, 650 vrijwilligers en zo'n 325 medisch specialisten is Noordwest Ziekenhuisgroep een van de grootste ziekenhuisorganisaties van Nederland en een grote werkgever in Noord-Holland.

  Noordwest, als je nóg beter wilt worden dan je al bent.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier