Vacature Allround weekendchauffeur regio Valkenswaard
talent4taxi
Valkenswaard, NL
1 dag geleden

Wat ga je doen?

Voor een opdrachtgever in regio Valkenswaard, zijn wij op zoek naar taxichauffeurs die flexibel inzetbaar zijn in de weekenden en daarnaast eventueel ook in de avonden.

Als allround weekendchauffeur ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van passagiers van en naar diverse bestemmingen.

Je zorgt ervoor dat passagiers op tijd worden gebracht en gehaald en dat de ritten op een prettige en veilige wijze verlopen.

In deze functie gaat het om ongeveer 12-15 uur per week (afhankelijk van je eigen flexibiliteit) en betreft het voornamelijk straattaxi.

Wat krijg je hier voor terug?

Een leuke en afwisselende baan, waarin het contact met mensen centraal staat. Een verantwoordelijke baan, waardoor je elke dag met een goed gevoel thuiskomt als je iedereen weer veilig op de plek van bestemming hebt gekregen.

Een uurloon van € 11,22 bruto per uur, welke met ervaringsjaren steeds wordt verhoogd.

Wat vragen wij van je?

Achtergrond of opleiding vinden wij niet belangrijk. Inzet en motivatie wel. Als weekendchauffeur ben je servicegericht, dienstverlenend en representatief.

Verder zoeken wij collega’s die :

 • In het bezit zijn van een taxipas;
 • Affiniteit hebben met het vervoeren van diverse doelgroepen;
 • Voornamelijk in de weekenden beschikbaar zijn ook nachten;
 • Een goede stratenkennis van de regio Valkenswaard hebben;
 • Goed Nederlands spreken en makkelijk met verschillende doelgroepen kunnen communiceren;
 • Woonachtig zijn in de regio Valkenswaard (max 10 km).
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier