Verkoopmedewerker (minimaal 3 uur)
FNG Group NL (Expresso Fashion)
Roosendaal, NL
12 dagen geleden
source : Fashionunited

Verkoopmedewerker (minimaal 3 uur)Fashion with a soul. Expresso is een Nederlands modemerk dat vrouwen wil inspireren. Met veel passie en een duidelijke visie werken wij aan mooie collecties die je eigen gevoel en stijl uitlichten.

Fashion with a soul, dat betekent ook steeds duurzamere collecties, met respect voor mens en milieu.Voor onze Expresso Store zoeken wij op korte termijn een representatieve en ervarenVerkoopmedewerker m / vIs mode jouw passie?

Volg je de laatste trends en heb je altijd voor een Nederlands modelabel willen werken? Dan hebben wij de baan voor jou. Als verkoopmedewerker geef je de klanten stijladvies bij het uitzoeken van een modieuze outfit.

Hierbij ga je zowel klantgericht als verkoopgericht te werk. Je beschikt over een grote dosis enthousiasme en hebt bovendien oog voor de wensen en behoeften van de klant.

Wat mag je verwachten?Je gaat werken in een hecht team van collega’s bij een gezond, inspirerend en dynamisch bedrijf. Collegialiteit, zelfstandigheid en plezierig werken staan voorop.

Daarnaast bieden wij diverse doorgroeimogelijkheden en ben je verzekerd van uitstekende arbeidsvoorwaarden. Ook krijg jeonbeperkt toegang tot de FNG Academy om jezelf blijvend te ontwikkelen.

Personeelskorting op al onze merken is maakt ook deel uit van onze voorwaarden.Wat zoeken wij?Wij zijn op zoek naar een ambitieuze modeprofessional en een gedreven verkoper die flexibel inzetbaar is en regelmatig in het weekend beschikbaar is.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Wil je meer weten over het werken bij de FNG Group in Nederland? Klikhier

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier