Marketing B2B – Staffing Services
Centric
Gouda, Netherlands
3 dagen geleden
source : Experteer

Marketing B2B Staffing ServicesLaat jij onze Staffing Services groeien?Je zoektWord jij enthousiast van het vermarkten van proposities en het opzetten van marketingprogramma’s om nieuwe klanten te werven en huidige klanten te helpen groeien?

De Marketing & Communicatie-afdeling op ons hoofdkantoor in Gouda is op zoek naar een energieke B2B Marketeer voor onze businessunit Staffing Services.

Je werkt samen met een team van communicatiespecialisten, online marketeers en externe partners.Marketing maakt bij ons een sterke ontwikkeling door.

Zo hebben we onlangs onze corporate site van de grond af opnieuw opgebouwd en zetten we vol in op online. Samen werken we aan een marketingafdeling met nog meer meetbare impact op onze business.

Je begrijpt dat het als B2B Marketeer allemaal begint met een doordacht marketingplan, waarvoor je je vastbijt in de IT-markt, de marktinzichten en de positie van Centric Staffing Services.

Jij neemt jouw stakeholders bij de hand als het gaat om proposities, leadgeneratie, klanttevredenheid en upsell. Samen met je collega’s van Staffing stem je doelen af en vertaalt die naar ge ntegreerde campagnes met impact.

Maar het belangrijkste : jij durft initiatief te nemen, omdat je weet dat dat nodig is om de business mee te krijgen. Energie, drive en samen willen bouwen aan meetbare (online) marketing zijn onmisbare kwaliteiten om daar de juiste impact te maken.

Zet jij met ons de volgende stap in performance marketing?Je zet Marketingprogramma’s op voor de acquisitie van nieuwe klanten en het behoud van bestaande.

Je managed ook alle kanalen voor je campagnes, zoals SEM, SEO, content, social, direct mail, events en PR. Verder zorg jij ervoor dat het budget optimaal wordt ingezet, voor maximale impact per gespendeerde euro.

Het inspireren en motiveren van interne stakeholders door regelmatig updates van je activiteiten en resultaten te presenteren is ook één van je taken.

We zijn allemaal professionals, maar aan een pakkencultuur doen we niet. Werken bij Centric betekent aan de bak in een informele sfeer, met veel vrijheid en ook tijd voor gezelligheid.

Behalve met je collega’s van de businessunit Staffing Services werk je nauw samen met ons Marketing & Communicatie-team van zo’n 25 enthousiaste en betrokken collega’s, zoals communicatieadviseurs, tekstschrijvers, een vormgever en een A / V-specialist.

Je standplaats is Gouda.Je hebthbo / wo-opleidingsniveau, richting commerciële economie, marketingmanagement of andere opleiding aangevuld met NIMA marketing(communicatie) A en BMinimaal vier jaar relevante werkervaringErvaring met campagnemanagement, bij voorkeur ook met leadscoring en -nurturingJe hebt meerdere proposities ontwikkeld vanuit klantperspectiefEnergie, drive en doorzettingsvermogenJe verdientAan de slag in een team van enthousiaste en betrokken collega’sUiteraard een telefoon en een laptop van de zaakEen onkostenvergoedingPrettige werk-privébalansGoede pensioenvoorziening 26 vakantiedagenCollectiviteitskorting op diverse zorgverzekeringenOver CentricAls Centric’er maak je deel uit van één van de grootste IT-organisaties van Nederland.

Heb jij je boodschappen bij de supermarkt weleens zelf gescand? Een identiteitsbewijs laten maken bij je gemeente? Of online een reis geboekt?

Grote kans dat je met producten en diensten Centric te maken had. Als grote IT-dienstverlener leveren wij onder meer software en infrastructuur, aan honderden organisaties in binnen- en buitenland.

Zo werken we onder andere voor gemeenten, ziekenhuizen, banken, winkels en bouwbedrijven.Interesse?Wil je meer weten? Bijvoorbeeld over de arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden of reistijden?

Neem dan contact op met Rikash Bhageloe via 06-50 16 65 75

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier