Maintenance Engineer, Zaandam
ENGIE
Zaandam, North Holland, Netherlands
18 uur geleden

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als Maintenance Engineer geef je onze relaties advies over het ontwikkelen en verbeteren van duurzaam beheer en onderhoud van de technische installaties binnen de utiliteit.

Je zorgt voor pragmatische oplossingen aan de bestaande installaties en adviseert klanten over slimme en innovatieve oplossingen die bijdragen aan een optimaal rendement van hun installaties.

Je wordt flexibel ingezet op diverse projecten bij onze klanten. Dit kan door de gehele Randstad zijn, maar hoofdzakelijk in de regio groot Amsterdam.

Op de verschillende klantlocaties, zoals zorginstellingen, universiteiten en financiële dienstverleners, werk je integraal samen met je collega’s van de afdeling onderhoud en modificaties.

 • Wat ga je doen;
 • Je adviseert aangaande het functioneren van de installaties en doet aanbevelingen voor verbeteringen.
 • Je maakt meerjaren onderhoudsplannen (MJOP) en draagt verbetervoorstellen aan;
 • Je stelt onderhoudsprogramma’s op, op basis van methodieken zoals RCM en FMECA en je voert verbeteringen door in het beheer en onderhoud van de diverse installaties.
 • Je haalt informatie op bij jouw collega’s in het werkveld, door middel van gesprekken en bezoeken aan de engineers en monteurs op locatie.
 • Je vertaalt deze informatie in heldere en optimale onderhoudsstrategieën en rapportages.
 • Je bezoekt de diverse objecten in lopende en nieuwe beheer- en onderhoudscontracten, en je onderhoudt contact met de opdrachtgever zodat je over alle relevante informatie beschikt om het proces te optimaliseren.
 • FUNCTIE-EISEN

 • Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denk niveau en beschikt over een afgeronde technische opleiding.
 • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring op klantlocaties binnen de utiliteit.
 • Kennis en ervaring op het gebied van duurzaam beheer en onderhoud.
 • Je weet verzamelde informatie om te zetten in plannen en rapportages.
 • Je kan goed luisteren naar klanten en draagt bij aan de goede relatie met onze klanten.
 • Je vindt het een uitdaging om meerdere projecten tegelijk tot een goed einde te brengen bij grote aansprekende klanten.
 • WAT BIEDEN WIJ JE

  Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

  Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris, aantrekkelijke consignatievergoeding en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon, en een leaseauto bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.

  a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt?

  Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

  BEDRIJFSINFORMATIE

  ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers.

  Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie.

  Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

  Bij ENGIE Services West werken we met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties.

  We richten ons op complexe (nieuwbouw)projecten, klantspecifieke opdrachten, services & onderhoud en kennisontwikkeling.

  We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons eerst inleven in hun behoeften voor we een oplossing op maat aanbieden.

  CONTACTINFORMATIE

  Spreekt de vacature je aan? Reageer dan direct via de button 'solliciteren' of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kan je contact opnemen met Michiel Verdegem op 06 224 452 96 of per mail michiel.verdegem engie.com.

  Additional Information

 • Posting Date : Apr 9, 2019
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier