Orderpicker
Werkzoeken.nl
Klundert, NL
2 dagen geleden
source : Joof.nl

Wat ga jedoen?

Voor onze opdrachtgever inZevenbergen, Klundert regio Moerdijk zijn wij per direct op zoeknaar fulltime orderpickers met ervaring.

Je gaat werken indagdiensten met werktijden vanaf en tussen 8 uur tot 18.30 uur. Indeze functie start je op basis van een tijdelijk dienstverband.

Je werkt in een hecht team in een zeer modernwarehouse. Je gaat op zelfstandige basis de orders picken enverzamelen en je zorgt ervoor dat deze compleet verpakt kunnenworden en richting klant kunnen gaan.

Transport vanuit hetwarehouse over de gehele wereld. Je werkt met een handscanner enook kun je naast orderpicking opgeleid worden tot reachtruckchauffeur.

Je bent secuur en weet van aanpakken,nummeriek is voor jou geen probleem. Afwisselende baan in delogistiek.

Waar ga jewerken?

Opdrachtgever inKlundert, Moerdijk onder de rook van Dordrecht en Rotterdam envlakbij Breda en Roosendaal is een toonaangevende internationaleservice-organisatie met de focus op (hogedruk hydrauliek) slangenen koppelingen, zowel voor levering van componenten, het verzorgenvan onderhoudsdiensten en het overdragen van kennis van productenen toepassingen aan alle marktsegmenten.

Onzeopdrachtgever is lokaal aanwezig in 29 landen door middel van eensteeds verder groeiend netwerk van servicepunten, on-sitewerkplaatsen en Service-On-Site bussen.

Deorganisatie heeft een staat van dienst van meer dan 70jaar.

Het hoofdkantoor voor de Benelux isgevestigd in Rotterdam; de servicepunten zijn verspreid overNederland en België. Logistiek, service op maat, deskundig advies,snelheid en flexibiliteit zijn kernbegrippen voor zowel hethoofdkantoor met haar centrale werkplaats als voor deservicepunten.

Wie benje?

Wat verwachten wij van jouwanneer je start als orderpicker in dagdiensten en op fulltimebasis?

 • Ervaring in de logsitiek ofmagazijn;
 • Fysiek in orde;
 • Je werkt graag samen met andere collega's;
 • Jemet gemotiveerd en je komt je afspraken na;
 • Fulltime beschikbaar en je werkt graag indagdiensten;
 • Je kunt op korte termijnstarten.
 • Wat mag jeverwachten?

  Dit betreft eenfulltime baan. Jouw bruto uurloon bedraagt € 10,89 en je ontvangtreiskosten. In het bezit van eigen vervoer is noodzakelijk omdathet OV geen stop heeft in Klundert, Zevenbergen regioMoerdijk.

  Bij goed functioneren gaatopdrachtgever je in vaste dienst nemen. Een leuke functie met goedtoekomstperspectief.

  Bij Olympia is iedereen welkom. Dusjij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot ouden van iedere afkomst aan een leuke baan.

  We maken graag kennis metje.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier