Tolk Tigrinya
VluchtelingenWerk Nederland
Zuid-Nederland
6 dagen geleden

Ben jij de enthousiaste vrijwilliger die wij zoeken? Wil je aan de slag als tolk bij Vluchtelingenwerk Zuid-Nederland en op die manier vluchtelingen en andere migranten helpen?

Reageer dan op onderstaande vacature!

Vluchtelingenwerk Zuid-Nederland begeleidt, in de eerste fase van integratie, cliënten die meestal nog geen Nederlands spreken.

Voor een juiste begeleiding is het van belang dat we informatie goed en duidelijk kunnen overbrengen en mensen hun vragen bij ons kunnen neerleggen.

Een goede tolk is hierbij van groot belang.

Zakelijk en flexibel

Als tolk richt je je op het goed en duidelijk mondeling overbrengen van informatie tussen twee partijen. Jij vertaalt vanuit het Nederlands naar Tigrinya.

Hiervoor is het van belang dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Het is belangrijk dat je voldoende begrip hebt van de situatie om een goede vertaling tot stand te brengen.

Je wordt ingezet op de afdelingen Huisvesting, Maatschappelijke begeleiding, Toelating en Gezinshereniging.

Herken jij jezelf in één van de bovenstaande rollen en ben jij :

 • In staat om je neutraal op te stellen
 • Geduldig en sta je stevig in je schoenen
 • Flexibel inzetbaar, maar minimaal één dagdeel per week
 • Dan ben jij geknipt voor de rol van tolk Tigrinya! Spreek jij of ? Ook hiervoor hebben we vacatures op verschillende locaties!

  Wij bieden jou :

  Een stimulerende en uitdagende werkomgeving met ruimte voor je eigen ontwikkeling. Volop mogelijkheden om meer te leren over andere culturen.

  Een prettig team waarin iedereen elkaar ondersteunt om samen vluchtelingen verder te helpen. Alle vrijwilligers werken onder begeleiding van een professional.

  VluchtelingenWerk Zuid-Nederland biedt verder ook een inwerkprogramma waaronder de verplichte basiscursus, workshops en trainingen en reis- en onkostenvergoeding.

  Wij vragen daarnaast al onze medewerkers een Verklaring omtrent Gedrag aan te leveren.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier