Verpleegkundige Katwijk
Lelie zorggroep
Katwijk, Netherlands
6 dagen geleden

Hier ga je werken

Curadomi, onderdeel van Lelie zorggroep, biedt vanuit een christelijke levensovertuiging zorg- en hulpverlening aan iedereen die dat nodig heeft.

voor meer informatie over Curadomi en ons team in Katwijk.Jij houdt van bewegen en verandering! En dit kan in de wijkverpleging.

De keuze om te willen ontwikkelen is aan jou. Verschil willen maken, jezelf ontwikkelen maar ook jou visie kunnen inbrengen om een team te versterken.

Houd jij van opbouw gericht werken, sparren met je collega’s en initiatief nemen om zo samen de zorg te leveren binnen de kaders van de zorg aan huis?

Solliciteer dan op deze functie! Het aantal uren is bespreekbaar, laat ons weten wat jij fijn vindt!

Dit is wat je gaat doen

 • Via digitale systemen zijn alle cliëntgegevens in te zien, rapporteer je, communiceer je en teken je medicatie af. Er zijn korte lijnen onderling;
 • naar de coördinator en naar de verschillende disciplines waar je mee samenwerkt. Doordat je zelfstandig de routes rijdt heb je echt je eigen werkomgeving en verantwoordelijkheid.

  Tijd voor de cliënt door het één op één contact wordt optimaal benut. Wat je gaat doen Je overlegt met, en geeft gezondheidssignalen door, aan de behandelend arts of andere betrokken disciplines.

  Daarnaast zorg je voor een goede overdracht naar je collega’s in jouw team. Thema’s die je in jouw werk voorbij ziet komen zijn onder andere palliatieve / terminale zorg, wondzorg, ketenzorg, technologie in de thuiszorg, verschillende culturen en achtergronden van cliënten, samenwerking met andere disciplines en eventueel werkbegeleiding van collega's in opleiding.

  Aan variatie geen gebrek!Werkzaamheden die jij gaat doen zijn onder andere : - Het zorgdragen voor het algemene proces rondom de cliëntzorg.

 • Het uitvoeren van alle voorkomende verpleegtechnische handelingen.- Het zorgdragen voor teamtaken.- Zorgen voor een goede rapportage en overdracht.
 • Dit verwachten wij van jou

 • Je bent een gediplomeerd Verpleegkundige en BIG geregistreerd.
 • Werkervaring is fijn maar geen eis, deze ervaring mag je ook in ons team op gaan doen.
 • Je hebt een flexibele werkhouding.
 • Je hebt sociale en communicatieve vaardigheden; cliënten (én collega’s) zijn blij als ze jou weer zien!
 • Je kan goed zelfstandig werken, maar je komt in teamverband ook tot je recht.
 • Je woont in Katwijk en beschikt over een auto. Wij vinden het belangrijk dat je onze missie en visie onderschrijft, jij herkent je in de christelijke identiteit van onze organisatie en leeft en werkt vanuit deze overtuiging.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier