Verzorgende Zorghotel 16-32 uur
AxionContinu
Utrecht, NL
10 uur geleden

In Domstate, ons nieuwe zorghotel & behandelcentrum dat in het voorjaar van 2018 is geopend, heerst een sfeer van 'wellness' en niet van 'illness'.

Wij geloven namelijk dat revalideren prettiger en beter gaat in een omgeving die aandacht, comfort en rust uitstraalt. Ons zorghotel biedt plaats aan 42 gasten met een indicatie voor eerstelijns verblijf of geriatrische revalidatiezorg (vooral gasten met een orthopedische, oncologische of interne indicatie).

In Domstate is revalidatie topsport. Iedereen - van de receptionistes tot medewerkers in de zorg, van behandelaren tot het horecapersoneel -

is daarbij betrokken. Samen vormen we één team met één taak : gasten waar nodig ondersteunen zodat zij zo goed mogelijk herstellen.

Wij kunnen je een contract tussen de 16 - 32 uur bieden, waarbij direct een vast contract een mogelijkheid is. Het aantal uur overleggen we graag met jou persoonlijk.

Binnen AxionContinu zijn zowel fulltime, parttime als flexibele contracten mogelijk. In overleg met je leidinggevende maak je afspraken over de werktijden.

Daarbij houden we rekening met de wensen en verwachtingen van cliënten en zoeken we naar een match met jouw wensen en behoeften.

Wil je graag eerst vrijblijvend een dag meelopen? Stuur je CV in via de sollicitatiebutton en vermeld dit bij de opmerkingen.

Wij zijn AxionContinu. Zorgprofessionals op het gebied van Revalidatie & Herstel, Verzorgd Wonen en Thuis (begeleiding bij zelfstandig wonen en thuiszorg).

Wij zijn 'Optimisten in de zorg'. Dat is meer dan zomaar een kreet. We zijn gewend om te denken in mogelijkheden. We zijn vakmensen die geen genoegen nemen met half werk en graag werken aan verbeteringen.

We geloven bovendien dat zorg niet zonder aandacht kan. En - last but not least - we hebben plezier in wat we doen.

Arbeidsvoorwaarden : Wij bieden

Wij bieden

Een werkomgeving die veel ruimte biedt voor je persoonlijke ontwikkeling. We kunnen je meer dan 75 opleidingen en trainingen in eigen huis aanbieden.

Twee keer per jaar is er de mogelijkheid om te solliciteren voor de interne opleiding Verpleegkundige niveau 4.

 • Onze arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Wij bieden jou FWG schaal 35
 • Hier bovenop ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%
 • Een pensioenregeling ondergebracht bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW)
 • Aantrekkelijke korting op verzekeringen bij Centraal Beheer.
 • Een standaardvergoeding voor reiskosten voor woon-werkverkeer conform de CAO, vanaf een bepaalde reisafstand
 • En... wij verrassen je regelmatig met iets leuks!
 • Van nieuwe medewerkers wordt een Verklaring Omtrent Gedrag gevraagd. Ook zijn wij wettelijk verplicht onderzoek te doen naar jouw arbeidsverleden.

  Interesse?

  Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geraakt en voldoe jij aan de bovenstaande functie-eisen? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren! Klik hiervoor op de sollicitatiebutton!

  Heb je vragen? Neem dan contact op met Team Recruitment via tel. 030 - 282 22 88.

  AxionContinu. #Optimisten in de zorg.

  Acquisitie voor deze vacature stellen wij niet op prijs.

  Functie eisen : Jouw functie

  Jouw functie

  Buiten de lijntjes kunnen kleuren, het nét even anders willen doen om de beste zorg te bieden aan de gast, dát is wat wij het belangrijkst vinden.

  Gastvrijheid zit in jouw verzorgend DNA en je bent als geen ander in staat om de ultieme gastervaring te creëren. Je laat de zorg perfect aansluiten op de revalidatiedoelen van de gast.

  Je werkt daarbij samen met verschillende disciplines, weet mensen te verbinden en kunt je helemaal vinden in het motto 'één team, één taak'.

  Je organiseert je werkzaamheden slim en bouwt actief mee aan de ontwikkeling van het zorgteam naar een zelforganiserend team.

  Jij :

  Je bent trots op je vak en gedreven om op viersterrenniveau zorg te leveren. Met plezier help jij de gasten dat stapje verder in hun revalidatie en denk je actief mee over hoe we het dagelijks reilen en zeilen in het hotel optimaal laten verlopen.

  Om voor deze functie in aanmerking te komen, moet je in het bezit zijn van een diploma Verzorgende IG of je studeert binnenkort af.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier