Leider kinderopvang
Wij zijn JONG
Eindhoven, NL
2 dagen geleden
source : Joof.nl

Wil jij een actieve bijdrage leveren aande ontwikkeling van kinderen? Met ruim 100 vestigingen in Eindhovenen omgeving speelt Korein Kinderplein een belangrijke rol intalentontwikkeling, kinderopvang, begeleiding en activiteiten voorkinderen van 0 tot 13 jaar.

Korein Kinderplein is onderdeel van Wijzijn JONG. Ligt jouw hart bij kinderen? Vind je, net als wij, dathun welbevinden een gezamenlijke verantwoordelijkheid is?

Dan zijnwij op zoek naar jou!

Dit doejij.

Het is 8 : 00 uur, hoewel jevanmiddag pas staat ingepland ben je toch op tijd opgestaan. Ook inje vrije tijd ben je graag actief bezig, vanochtend ga je eerst nogeven sporten zodat je vanmiddag vol energie aan de slagkunt.

Na de lunch, stap je opje fiets naar jouw locatie. Gisteren heb je samen met een collegaen de kinderen nagedacht over het activiteitenprogramma voor devolgende vakantie.

Vandaag werk je dit activiteitenprogramma verderuit.

Kinderen willen de wereld ontdekken,ervaringen opdoen en talenten ontplooien. De afgelopen weken hebbende jongens en meiden hard gerepeteerd voor een optreden dat ze eindvan de middag gaan opvoeren voor de ouders.

De optredens variërenvan toneel tot zang en dans, ook de kostuums zijn door de kinderenzelf gemaakt.

Aan het eind van de dag neem jetijd om ouders te vertellen hoe de dag is verlopen en complimenteerje de kinderen met hun geweldige optreden.

Vanavond heb je samenmet een paar andere collega’s nog een bijscholing staan.

Dit is jouwwerkplek.

Korein Muggenberg Heezeis landelijk gelegen in een bosrijke omgeving. De kinderen kunnenvolop ontdekken in de aantrekkelijke ontdektuin’ met haagjes,paden, gras, losse natuurlijke materialen en mooie speeltoestellen.

Natuurbeleving en buiten spelen is belangrijk voor een gezondeontwikkeling van kinderen. Bijzonder aan deze locatie is hetkwaliteitskeurmerk Groen Kinderopvang en de nauwe samenwerking metde scouting.

Een deel van de BSO is gehuisvest in de naastgelegenblokhut "Den Ekelhoek" van de scoutinggroep.

Wijspelen in op de leeftijd en ontwikkeling van de kinderen van 0 tot13 jaar. Om dat goed te doen, werken we vanuit de behoeften van hetkind, de ontwikkeling van het kind staat hierin dan ook centraal.

Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendienhebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijkeaandacht.

Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling vanhet kind, ieder op zijn eigen tempo.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier