Weekendhulp
blokker
Almere, Korte Promenade
42 minuuten geleden

Ben jij een ijverige teamspeler met een klantvriendelijke houding? Vind je het leuk om meer te leren over Blokkers assortiment en ben je flexibel inzetbaar in de avond of het weekend?

Dan is Blokker op zoek naar jou! We kunnen namelijk wel wat extra handen gebruiken in dit gezellige team.

Werk aan de winkel!

Als weekendhulp draai je volledig mee in een Blokker-filiaal. Je heet klanten welkom, adviseert hen over producten en zorgt dat de winkel op orde is.

Dat houdt in : schappen gevuld, de juiste promotiematerialen gepresenteerd en een overzichtelijke, nette prestentatie.

Je werktijden bespreek je met je bedrijfsleider en zijn afhankelijk van jouw schoolrooster. Dit kan doordeweeks zijn, maar ook op koopavonden of in het weekend.

In de vakanties kun je meer werken om lekker bij te verdienen. Ook kun je af en toe bijspringen bij een ander filiaal in de buurt.

Lekker afwisselend dus!

Blokker biedt jou ...

Lekker verdienen en flexibel je uren indelen. Ideaal! Zo kun jij je werk fijn combineren met je studie, opleiding of gezin.

Bovendien word je deel van een hecht team dat garant staat voor gezelligheid. Ook kun je rekenen op een goed all-in uurloon en leuke extra’s, zoals personeelskorting! Wat wil je nog meer?

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier