Senior Project Manager
Feadship
Kaag
3 dagen geleden

Over de functie

Samen bouwen wij superjachten en als ervaren Senior Project Manager bij Royal Van Lent Shipyard ben jij eindverantwoordelijk voor het hele voortbrengingsproces van het project waaraan jij wordt gekoppeld.

Vanaf verkoop tot en met de oplevering sta jij aan het roer van het multidisciplinaire projectteam. Je geeft hierin leiding aan diverse specialisten binnen o.

a. de vakgebieden planning, controlling, engineering, inkoop en productie. De samenstelling van het projectteam is afhankelijk van de grote en complexiteit van het jacht.

Onder jouw leiding worden de wensen van de klant door architecten, discipline Leads, Engineers en specialisten vertaald naar een ontwerp.

Welke deels in house en extern wordt geëngineerd en gebouwd door de eigen productieafdelingen en diverse co-makers. Tijdens het gehele proces monitor en bewaak je de overall projectplanning, -voortgang, budget, kwaliteit, efficiëntie en veiligheid en stuur je bij waar nodig.

Samenvattend ben je verantwoordelijk voor :

Als Senior Project Manager ben je verantwoordelijk voor het volledige voortbrengingsproces van een Feadship. Je draagt zorg voor een oplevering binnen de overeengekomen duur van het bouwproces, -budget én vastgestelde kwaliteitsstandaarden.

Op hoofdlijnen ziet je tijdsbesteding er als volg uit :

 • Leidinggeven, coachen en beoordelen van projectteamleden (hiërarchisch en functioneel)
 • Managen van het totale proces van contractfase tot aan de oplevering en de bewaking van de planning op het gebied van tijd, geld en kwaliteit;
 • Afstemming tussen alle betrokken partijen : ZusterondernemingenDe Voogt Naval ArchitectsSubcontractorsCo-makers
 • Opstellen van projectrapportages t.b.v. zowel de opdrachtgever als de interne organisatie.
 • Als Senior Project Manager kom je te werken op onze afdeling Projectmanagement en rapporteer je aan de Director Projects.

  Je bent hiërarchisch verantwoordelijk voor de leden uit het projectteam zoals de Project Lead Techniek, Project Lead Interieur / Exterieur en verschillende Fase Managers voor Engineering, Casco- en afbouw.

  Wij vragen

  De ideale kandidaat beschikt over minimaal hbo / wo werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding binnen de Scheepsbouw.

  Je hebt branche ervaring binnen de scheeps- of jachtbouw en bent 10 jaar werkzaam als (Senior) Project Manager (of in een vergelijkbare functie).

  Je bent gewend om te werken aan grote projecten met bijbehorende budgetten. Het opleveren van een project binnen de tijd, budget en tegen hoge kwaliteitsnormen is wat jou drijft!

  Wij verwachten dat je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift uitstekend beheerst. We zijn op zoek naar een vaste invulling voor deze vacature.

  Wij zijn op zoek naar jou omdat :

 • Jij ervaring hebt met het opzetten van een projectplan, het implementeren en bewaken van de voortgang hiervan;
 • Jij flexibel bent en snel kan anticiperen op omstandigheden in zowel het ontwerp als in de productie. Dit weet jij vervolgens op een efficiënte en daadkrachtige manier over te brengen binnen de rest van de organisatie;
 • Je van nature beschikt over leiderschap en overtuigingskracht en hiermee niet alleen jouw directe projectteam-collega’s maar ook de rest van de organisatie, subcontractors en co-makers weet te overtuigen;
 • Jij altijd streeft naar de hoogste kwaliteit en het leuk vind om je te verdiepen in de in de laatste ontwikkelingen op het gebied van scheeps-, en jachtbouw.
 • Wij bieden

  Onder een goede beloning verstaan wij meer dan een goed salaris. Plezier in je werk en een goede balans tussen werk en privé zijn minstens zo belangrijk.

  Hoe meer jij het naar je zin hebt, hoe beter jouw bijdrage aan onze projecten.

  Naast een uitstekend salaris hanteren wij voor deze functie op basis van een 40-urige werkweek :

 • 27 vakantiedagen
 • 13 ADV dagen;
 • Leaseauto;
 • Voorwaardelijk extra vakantiegeld.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier