Allround Monteur 5 ploegen
Synsel Techniek
Breda, Noord-Brabant, Nederlands
6 dagen geleden
 • Bedrijfsomschrijving : *Locatie : regio BredaBen jij klaar om één van de meest complexe processen in de voedingsmiddelenindustrie te leren?
 • Deze producent van voedingsmiddelen heeft verschillende productiefaciliteiten in Nederland. Voor de locatie in Breda zijn ze op zoek naar een Allround Monteur.

  Versheid en kwaliteit van het product staat hier in centraal. De gehele productie is hier op ingericht, wat betekent dat verbetermethodieken jarenlang geleden al zijn geïntroduceerd en dat er gewerkt wordt met de nieuwste technieken om aan deze kernwaarden te voldoen.

  Dit bedrijf kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur, korte lijnen, de warmte bij een van oorsprong familiebedrijf en het continu optimaliseren van het productieproces.

  Met een volledig geautomatiseerde productie en het in eigen beheer hebben van vrijwel alle afdelingen worden consumenten in heel Nederland bediend met de benodigde kwaliteit.

  In de rol van Allround Monteur werk je in de 5 ploegen en krijg je de kans om je te ontwikkelen binnen dit mooie bedrijf.

  Wil jij bij deze mooie opdrachtgever aan de slag met een salaris tot wel € 4.225,- per maand?*Functie-inhoud : je bent als Allround Monteur technisch verantwoordelijk over uiteenlopende productiemiddelen en installaties* het oplossingen van storingen en het uitvoeren van preventief onderhoud* het uitvoeren van opdrachten gericht op vernieuwing en aanpassingen, ter optimalisatie van het machinepark* het adviseren over aanpassingen, uitbreidingen en vervangingen* je bent samen met je collega's verantwoordelijk om het proces zo optimaal mogelijk te laten draaien* het begeleiden en toezien op de uitvoering van werkzaamheden door externen behoort ook tot de taken van een Allround Monteur*Functie-eisen : je bent in het bezit van een MBO-diploma in de richting van Mechatronica, Elektrotechniek, Algemene Operationele Techniek, Werktuigbouwkunde of je hebt door werkervaring als Allround Monteur een vergelijkbaar niveau* het heeft de voorkeur als je aanvullende cursussen hebt gedaan op het gebied van Elektrotechniek, Mechanica of onderhoudstechnieken* kennis van Besturingstechniek zoals PLC's is een pré* je hebt als Allround Monteur kennis van analytische technieken voor het zoeken naar storingen* je bent als Allround Monteur bereid om te werken in een 5 ploegendienst* je bent analytisch en je hebt oog voor kwaliteit*Wij bieden : een maandsalaris dat kan oplopen tot € 4.

  225,- per maand* een uitdagende baan als Allround Monteur met uitzicht op een vast contract* 25 vakantiedagen* reiskostenvergoeding* diverse doorgroei- en scholingsmogelijkheden* een 13e maand (zodra je in dienst treedt bij het bedrijf)*Salarisomschrijving*€4.225

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier