Bijbaan productiemedewerker Nedlin regio Maastricht
Manpower
Limburg, Maastricht, NL
2 dagen geleden

Over de functie

Jij bent op zoek naar de meest flexibele parttime of fulltime baan om te combineren naast je studie, opleiding, gezinsleven of andere bezigheden.

Werken in een dynamische omgeving geeft je energie en voldoening. Omschrijven wij jou?! Of ken je misschien iemand die wij omschrijven?

Solliciteer dan direct via de website van Manpower.

Voor Nedlin in Elsloo is Manpower op zoek naar meerdere medewerkers die aan de slag gaan in de wasserij. Wij vragen een minimale beschikbaarheid van drie diensten per week.

Wil je meer werken? Geen probleem! Nedlin biedt mogelijkheden tot 36 uur per week.

De werkzaamheden

Binnen de wasserij zijn er verschillende afdelingen waar je aan de slag gaat. Je begint op een afdeling en dit bouw je uit naar meerdere afdelingen, na een bepaalde periode ben jij dus inzetbaar op verschillende afdelingen binnen het bedrijf.

Door jou in te zetten op verschillende afdelingen is de baan afwisselend en heb jij contact met veel verschillende collega’s.

Er is bij Nedlin een sorteer-, mangel-, logistieke- en productieafdeling.

Het werktempo bij Nedlin ligt hoog, na een bepaalde tijd wordt er van je verwacht dat je aan bepaalde targets voldoet.

De was die bij Nedlin binnenkomt is voornamelijk bedrijfskleding, linnengoed en werkkleding van bijvoorbeeld ziekenhuizen, zorginstellingen en horeca.

De werkzaamheden variëren dus sterk, hier vertellen wij je later in het sollicitatieproces graag alles over.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier