Account Manager Buitendienst – Specials
Otis B.V.
Utrecht, NL
2 dagen geleden

Jouw profiel

Voor jou is het vanzelfsprekend om met targets te werken en goed klantcontact te onderhouden. Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau en minimaal 5 jaar relevante verkoopervaring, bij voorkeur in de liftindustrie, aangezien dit een functie betreft in een complexe markt.

Hoewel wij commerciële ervaring belangrijker vinden dan technische, is het natuurlijk wel belangrijk dat affiniteit met (lift)techniek hebt en je wilt gaan verdiepen.

Je bent ondernemend, in staat vele ballen in de lucht te houden en succesvol in zowel relatiebeheer als het leggen van nieuwe contacten.

Tot slot ben je flexibel, heb je een can do mentaliteit’, beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en ben je in bezit van een rijbewijs B.

Otis

Otis is een dynamische onderneming, met een resultaatgerichte bedrijfscultuur. Wij zijn de wereldmarktleider op het gebied van personentransport.

Wij produceren, installeren, moderniseren en onderhouden liften, roltrappen en rolpaden, in meer dan 200 landen en met ruim 60.

000 collega’s, waarvan ruim 350 in Nederland. Otis heeft vestigingen in Utrecht, Badhoevedorp, Hoogeveen en Best. Je vindt o.

a. Otis liften in de Eiffeltoren en de Burj Khalifa en nationaal in de Mondriaantoren in Amsterdam en de Delftse Poort in Rotterdam.

Volledige naam Motivatie Upload CV Upload uw CV of een ander relevant bestand. Max. bestandsgrootte : 2 GB. Voorkeur contact Hoe wilt u dat we u bereiken?

Emailadres (optioneel) Telefoonnummer (optioneel) Share This

 • E-mail
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier