Zelfstandig werkend kok TomTom
We canteen
Amsterdam
6 dagen geleden

Zelfstandig werkend kok TomTom

TomTom Amsterdam 40 uur Solliciteer direct

Voor het bedrijfsrestaurant van onze toonaangevende opdrachtgever TomTom in Amsterdam zoeken wij een ondernemende kok voor 40 per week, maandag t / m vrijdag.

We Canteen vormt traditionele bedrijfsrestaurants om tot moderne foodcourts, waarbinnen verschillende lokale ondernemers een verrassend en gevarieerd cateringaanbod verzorgen.

In het foodcourt (het bedrijfsrestaurant van onze opdrachtgever) draait het om gastvrijheid, service, verse lokale producten en kwaliteit.

We zorgen voor een brede selectie van lokale ondernemers die stuk voor stuk passie en liefde voelen voor wat ze bereiden.

Hiermee creëren we een indrukwekkende restaurantbeleving voor werknemers en gasten op locatie.

Helemaal op je plek :

We Canteen is onderdeel van D&B The Facility Group. Wie bij D&B The Facility Group komt werken, werkt voor de meest integrale facilitaire dienstverlener van Nederland.

Met onze facilitaire services leveren we een unieke bijdrage aan de (werk)omgeving van opdrachtgevers : Opdrachtgevers in het topsegment van de Nederlandse kantorenmarkt.

Over We Canteen :

We Canteen bedrijfscatering tovert traditionele bedrijfsrestaurants om in moderne foodcourts, waarbinnen lokale ondernemers samen een gevarieerd en aantrekkelijk cateringaanbod verzorgen.

Het concept heeft de afgelopen jaren meerdere innovatieprijzen gewonnen. Ook is founder Maaike is door Misset Catering opgenomen in de top 3 meest invloedrijke personen in de Nederlandse cateringmarkt.

Inmiddels verzorgt We Canteen het eten en drinken op meerdere kantoorlocaties in Nederland. We Canteen geeft eten weer een gezicht, en een verhaal en dat proef je.

Dit doe jij :

Als kok ben jij culinair verantwoordelijk deze locatie rapporteer jij aan de Chef-kok van We Canteen. Jij bent in samenwerking met de Chef-kok van We Canteen verantwoordelijk voor de menu-engineering alsmede alle processen op locatie met betrekking tot voedselveiligheid en HACCP.

Voedselverspilling is jou een doorn in het oog en jij weet hoe jij dergelijke waste tegen kunt gaan.

Functie-eisen :

  • Minimaal 1 jaar ervaring in de horeca en / of bedrijfscatering;
  • Beschikbaar op doordeweekse dagen (kantoortijden);
  • Je bent innovatief, zeer gedreven en probeert graag nieuwe dingen uit;
  • Je hebt affiniteit met gezonde voeding en volgt de trends op dit gebied.
  • Dit ben jij :

  • Een proactieve houding : je spreekt gasten graag aan en informeert hen;
  • Je bent 30 uur per week tijdens kantooruren beschikbaar van maandag t / m vrijdag;
  • Op drukke momenten blijf je kalm en bewaar je de rust in de keuken;
  • Je bent een echte teamplayer en houdt ervan om je kennis over te dragen.
  • Dit krijg jij van ons :

  • Een mooi salaris, contractcatering CAO;
  • 25 vakantiedagen & 13 roostervrije dagen per jaar obv een fulltime dienstverband;
  • Aandacht voor jouw wensen;
  • De mogelijkheid om mee te denken over het verbeteren van onze dienstverlening.
  • deze vacature melden
    checkmark

    Thank you for reporting this job!

    Your feedback will help us improve the quality of our services.

    Solliciteren
    Mijn E-mail
    Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
    Doorgaan
    Aanvraagformulier