Meewerkend Voorman en Medewerker Werkplaats en Transport
Oude Elferink Natuursteen
Oldenzaal, Nederland
3 dagen geleden
source : Jobsonline

Oude Elferink natuursteen is een groeiende onderneming en is daarom onlangs verhuisd naar bedrijventerrein de Jufferbeek in Oldenzaal.

Wij zijn gespecialiseerd in het op maat produceren en plaatsen van natuurstenen keukenbladen voor met name de zakelijke markt.

Gezien de uitbreiding, zijn wij op zoek naar nieuwe collega's.MEEWERKEND VOORMAN (40 uur)Taken en verantwoordelijkhedenNaast de taken en verantwoordelijkheden die de medewerkers van de werkplaats hebben, heb jij aanvullende taken.

Deze hebben betrekking op het aansturen van de werkplaatsmedewerkers, om het productieproces efficiënt te laten plaatsvinden en een optimale kwaliteit van de producten te leveren.

Kwaliteiten- Goede communicatieve vaardigheden- Zelfstandig- Flexibel- Proactieve houding- Overzicht kunnen houdenWat bieden wij jou?

 • Marktconform salaris- Goede arbeidsvoorwaarden- Aansturen van een klein teamMEDEWERKER WERKPLAATS EN TRANSPORT (40 uur)Taken en verantwoordelijkhedenJouw taken en verantwoordelijkheden zullen werkzaamheden zijn omtrent het bewerken van natuursteen en dan met name het produceren van keukenbladen.
 • Dit omvat het zagen, polijsten en lijmen van de keukenbladen. Ook het transporteren en afleveren van de keukenbladen zal deel uitmaken van jouw takenpakket.

  Vereisten- Rijbewijs B (BE een pré)- Geen 9 tot 5 mentaliteit- Werken op basis van een werktekening- Kunnen functioneren in teamverbandWat bieden wij jou?

 • Marktconform salaris- Goede arbeidsvoorwaarden- Goede werksfeer in een klein teamHerken jij je in het bovenstaande profiel?
 • Stuur dan snel jouw sollicitatiebrief en cv naar j.oudeelferink elferinknatuursteen.nl (mailto : j.oudeelferink elferinknatuursteen.

  nl?subject Sollicitatie%20via%20Jobsonline.nl). Ook voor vragen over deze vacature kun je mailen naar dit adres.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier