Teammanager Vakgroep crisisbeheersing
Instituut Fysieke Veiligheid
Arnhem, NL
4 dagen geleden

Waar ga je werken?

Het Nederlands Instituut Publieke Veiligheid (NIPV) is het kennisinstituut dat de veiligheidsregio’s, Ministerie van Justitie en Veiligheid (en andere Rijkspartners) en crisispartners met elkaar verbindt.

Zij neemt daarin de rol van netwerkregisseur. Klimatologische, digitale, maatschappelijke en internationale ontwikkelingen zorgen voor een snel veranderende wereld.

Onze missie is dat wij het publieke kennisinstituut voor crisisbeheersing en brandweerzorg zijn, dat staat voor een veilig en veerkrachtig Nederland met samenwerkingen in Nederland en in Europa.

Werken in divers samengestelde teams maakt ons beter, het werk leuker en interessanter : we handelen vanuit besef van en respect voor ieders eigenheid.

We willen dat iedereen zich gezien, gehoord en betrokken voelt. Dat begint met een inclusieve houding en includerend gedrag en daar gaat bewustwording aan vooraf.

Wij beseffen dat dit een voortdurend proces is, omdat ook de wereld om ons heen constant verandert.

Ben jij een inspirerende leidinggevende, die met daadkracht en empathie sturing geeft aan het team vakgroep Crisisbeheersing?

Voel jij je aangesproken? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

De vakgroep Crisisbeheersing maakt samen met de vakgroepen Brandweerzorg en Datawetenschappen en het team Opleidingen crisisbeheersing onderdeel uit van de Nederlandse Academie voor Crisisbeheersing en Brandweerzorg (NACB).

In de vakgroep wordt (toegepaste) wetenschappelijke kennis op het gebied van crisisbeheersing (waaronder ook risicobeheersing, omgevingsveiligheid, GHOR en bevolkingszorg) ontwikkeld, geduid en gedeeld.

Daarnaast draagt de vakgroep vanuit de expertise bij aan de inhoudelijke ontwikkeling van onderwijs op het gebied van crisisbeheersing.

Samen met de Manager NACB en je collega teammanagers draag je bij aan het realiseren van de doelen van de academie en geef je invulling aan de ambitie van NIPV als kennisinstituut.

Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en integraliteit van de dienstverlening en productie. Je stemt voor wat betreft de vereiste inhoud van de onderzoeken actief af met de verschillende lectoren.

Ook geef je op een inspirerende wijze leiding aan de medewerkers van het team en je zorgt voor een effectieve en efficiënte inzet van de middelen.

Wie ben jij?

Een inspirerend persoon die met daadkracht en empathie leidinggeeft. Als teammanager bevorder je een cultuur die ontwikkelingsgericht is met een nieuwsgierige, ondernemende, onderzoekende en open houding.

Je stimuleert de onderlinge betrokkenheid en verbinding binnen het eigen team en met andere teams. Je stijl van leidinggeven sluit aan bij het werken met professionals en is gebaseerd op het vertrouwen in professionaliteit en verantwoordelijkheid.

Samenwerken met andere teams of externe partijen vind je vanzelfsprekend en je bent in staat om NIPV op een goede manier te vertegenwoordigen.

Verder beschik je over :

 • Een afgeronde WO opleiding
 • Coachende vaardigheden. Je stimuleert en helpt je medewerkers in hun ontwikkeling
 • Een visie op toegepast onderzoek en kennisdeling met affiniteit voor het vakgebied crisisbeheersing
 • Analytisch denkvermogen en probleemoplossende kwaliteiten
 • Resultaatgerichtheid. Je haalt met je team resultaten door goede onderlinge samenwerking én door samenwerking met andere teams.
 • Je draagt zo bij aan de ambitie van NIPV.

  Wat bieden wij?

  Een uitdagende functie binnen een stimulerende, collegiale en ondernemende omgeving. Dit doe je in eerste instantie voor de duur van één jaar.

  Maar als wij na dat jaar met elkaar verder willen dan verlengen we graag je contract naar onbepaalde tijd. Je salaris past binnen de cao Rijk.

  Je functie valt in schaal 13 (€ 4.367,40 € 6.547, 52). Daarnaast ontvang je een flexibel in te zetten individueel keuze budget (IKB) van 16,37% van je jaarsalaris.

  We realiseren ons dat we alleen tot mooie resultaten kunnen komen als collega’s plezier hebben in hun werk. Daarom vinden we het ook belangrijk dat al onze collega’s een goede werk / privé balans hebben en zich kunnen blijven ontwikkelen.

  Daarom werken we met flexibele werktijden en is onze werkweek 36 uur. Dit doe je deels vanuit huis en deels op kantoor.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier