Webdeveloper (middelbaar)
Complement Reclame
Vorstenbosch, NL
5 dagen geleden
source : Joof.nl

Developer,Full Stack Developer,WordPressDeveloper,HTML Developer,HTML Specialist Gaat jouw hart snellerkloppen van het ontwikkelen van websites?

Heb jij inspriatie inovervloed en oog voor taal en detail? Ben jij een expert inWordPress? Dan hebben wij een leuke zelfstandige baan voor jou.

Omnog mooiere en betere websites te kunnen bouwen zijn we op zoeknaar een Wordpress Developer voor Complement Reclame inVorstenbosch.

Bij Complement Reclame denken ze echt met de klantmee; ze maken ze niet wat de klant vraagt, maar wat de klant echtnodig heeft.

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?AlsWordPress developer houd jij je bezig met de realisatie van(maatwerk) websites.

Je gaat ze ontwerpen, bouwen, onderhouden enwaar nodig verbeteren. Je zorgt ervoor dat de websites snel ladenen technisch alles uitstekend in elkaar zit.

Tevens zul je klantenadviseren over de online mogelijkheden en weet je jouw projecten opde juiste wijze te begeleiden. Verder zullen er andere grafischeontwerpwerkzaamheden plaatsvinden, afhankelijk van je ervaringen.Jetechnischeaanp..

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier