Technisch medewerker
Pro Industry
Amsterdam, Noord-Holland
3 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Ben jij iemand met ervaring als technisch medewerker of heb jij mechanische affiniteit? Wil jij op diverse locaties reparaties uitvoeren?

Jij zorgt ervoor ervoor dat de technische installaties in goede orde werken. Ben jij op zoek naar een baan met veel vrijheid en waar je aanspraak maakt op een vast contract als een goed salaris?

Je werkt als technisch medewerker door heel Noord-Holland in de dagdienst en het salaris is ook goed! Waar wacht je nog op; laat je cv achter!

Als onderhoudsmonteur ben jij bezig met mechanische installaties te repareren en te onderhouden. Dit zal je doen door samen met een meer ervaren monteur op pad te gaan en op verschillende locaties reparaties uit te voeren.

 • Jij zal als onderhoudsmonteur hierin ondersteunend zijn en daarnaast voer jij diverse taken uit zoals;
 • ondersteunen bij het uitvoeren van de herstel- en vervangingswerkzaamheden.
 • signaleren van de noodzaak / mogelijkheid tot het uitvoeren van herstel- en vervangingswerkzaamheden op locatie.
 • ter plaatse verzamelen van informatie ten behoeve van het uitvoeren van de opdracht
 • ondersteunen bij het onderhoud en verschonen van luchtsluizen (luchtbehandeling, airconditioning en koeltechnische installaties).
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier