Health and Safety coördinator
Jumbo
Veghel, Noord-Brabant, NL
5 dagen geleden

Wij hoeven jou niets te vertellen over veilig werken en wat dit inhoudt voor al onze medewerkers. Als Health and Safety coördinator weet je alles over welzijn en hygiëne en de regelgeving die hierbij hoort.

Je weet dit met kennis en duidelijke uitleg over te brengen. Zodanig, dat je collega's hun gedrag en werkwijze hierop willen aanpassen.

Maak van klanten fans als Health and Safety Coördinator (H&S)

Je komt te werken in het distributiecentrum van Jumbo in Woerden. Als Health and Safety coördinator ben je verantwoordelijk voor het monitoren, bijhouden en aanpassen van de Jumbo regelingen ten aanzien van veiligheid, welzijn en hygiëne.

Natuurlijk zorg je ervoor dat deze in lijn zijn met de geldende wet- en regelgeving. Daarnaast organiseer jij cursussen en trainingen op het gebied van Health and Safety en BHV, ben je preventiemedewerker en Hoofd bedrijfshulpverlener.

Met gemak schakel jij tussen deze verschillende rollen zodat je collega’s veilig en gezond hun werk kunnen doen en geef je gevraagd en ongevraagd advies.

Hiervoor werk je nauw samen met de technisch en facilitair coördinator. Meer concreet hou jij je bezig met :

 • Opstellen en onderhouden van verschillende dossiers; o.a. de Risico Inventarisatie & Evaluatie met het daarbij behorende Plan van aanpak, bedrijfsnoodplan en overige Arbo zaken.
 • Afhandelen / opvolging bieden in meldingen m.b.t. diefstal, schades, ongevallen en overige incidenten.
 • Het tijdig opleveren van de bedrijfsplannen en periodieke rapportages met alle acties en procedures.
 • Het kwaliteitsmanagementsysteem.
 • Mede beheren van het beveiligingssysteem
 • Bewaken van de wet- en regelgeving omtrent Milieu.
 • Jumbo, daar gebeurt het!

  Klanten voor ons winnen en hun verwachtingen overtreffen. Dat doe je samen met het team in Woerden. Als supermarkt staan we midden in de samenleving.

  Onze drive? Zorgen voor een glimlach op het gezicht van de klant, elke dag opnieuw. En onze werksfeer? Die beschrijf je het best als betrokken, gezellig, open en resultaatgericht.

  We staan voor elkaar klaar en bundelen onze krachten. Welkom bij ons familiebedrijf.

  Samen, ondernemen en winnen

  Dát is ons Jumbo DNA en daar doe jij als Health and Safety coördinator nog een schepje bovenop. Hoe? Door planmatig, efficiënt en secuur te werken.

  Je bent strikt, houd je aan de regels en kan goed afstemmen. Je komt te werken op de afdeling Facilitair in een team van enthousiaste collega’s. En verder :

 • Heb je aantoonbaar hbo-werk- en denkvermogen
 • Heb je actuele kennis van de ontwikkelingen binnen het vakgebied.
 • Is het een fulltime functie van 36 uur per week.
 • Kennis van IFS is een pré
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier