Digital Marketeer
Visma
Amsterdam, Netherlands
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Wil jij ons helpen onze nieuwste cloudsoftware te vermarkten aan het mkb? Wil jij met de laatste technieken en tools werken en de digitale marketingmachine inzetten om vraag te creëren in een uitdagende markt?

Dan ben jij de Digital Marketeer die wij zoeken! Wat houdt de vacature in? Wat houdt de vacature Digital Marketeer in? Als Digital Marketeer houd je je bezig met conversie-optimalisatie (cro).

Je zorgt ervoor dat bezoeken aan onze website zoveel mogelijk resulteren in goede leads of nieuwe klanten.Daarnaast ontwikkel je inbound-marketingcampagnes die gericht zijn op het vermarkten van onze cloudsoftware voor het mkb.

Ook houd je je bezig met cross- en upselling aan onze klanten. Door jouw kennis en ervaring van Digital Marketing weet je campagnes te bouwen die leiden tot conversie in de hele marketing-sales-funnel.

Hoe ziet jouw dag eruit? Al voor je je laptop hebt geopend zie je op het scherm aan de muur dat het een succesvol weekend is geweest.

Na even bijgekletst te hebben met een aantal collega's duik je Google Analytics in om te zien welke bronnen de conversies hebben gerealiseerd.

Tijdens de eerste kop koffie bekijk je hoe de a / b-testen lopen. Eentje draait al even en met deze hoeveelheid verkeer lijkt het duidelijk : dit doet niet wat we hadden verwacht.

Gelukkig hebben wij op basis van schermopnames en een gebruikerstest al een alternatief klaar liggen. Voor je het weet is het 10 uur en heb je een overleg met een collega van het marketingteam.

Samen kijken jullie naar de potentie van de huidige klantenbase voor het nieuwe idee dat je morgen aan de productmanager gaat presenteren.

Die loopt toevallig ook langs het koffieapparaat dus je kunt vragen of hij de getallen die je voor je onderzoek nodig hebt al heeft ontvangen van de Zweedse collega's.

Voor de lunch check je nog even of de eerste batch e-mails in de campagne die vanochtend automatisch is gestart goed loopt.

Geweldig die personalisatie van e-mails op basis van eigen data en extern aangeleverde data, maar je wilt wel zeker weten dat je prospects de juiste content zien.

Zoals verwacht na al die checks ontvangt ieder contact de juiste info en zijn er zelfs al een aantal inschrijvingen voor het webinar binnen.

Nu eerst even een broodje eten en een rondje lopen met de collega's want om 13 uur begint de online marketing meeting met de collega's uit Noorwegen en Zweden.

Kortom : in deze uitdagende marketing rol zet je jouw creativiteit en de juiste middelen in om onze doelgroep te bereiken, te inspireren en te helpen.

Binnen Visma is er volop ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. Wat vragen wij van jou? minimaal een afgeronde hbo- opleiding, bij voorkeur in de richting marketing bewezen kennis van en ervaring met marketing automation, bij voorkeur met Oracle Eloqua minimaal drie jaar ervaring met e-mailmarketing ervaring met het werken in een cms, bij voorkeur EpiServer stressbestendig, oog voor detail en een resultaatgerichte instelling het schrijven of maken van content is een pré uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels Wat bieden wij jou?

goed salaris met bonusregeling een dynamisch en groeiend internationaal bedrijf met korte lijnen een professioneel team waarin samenwerken centraal staat standplaats Amsterdam, bereikbaar met openbaar vervoer en X-bike dienstverband 32-40 uur

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier