Administratief Medewerker Transport
Randstad
ALMELO, NL
17 uur geleden

Heb jij een voorliefde voor administratief werk en heb jij affiniteit met de transportwereld? Wil je parttime aan het werk tussen de 20-

24 uur? Dan is dit de baan voor jou!

WAT GA JE DOEN?

 • Efficiënt samenstellen van transporten (puzzelen met afmetingen, gewichten en combinatie van klanten in één transport).
 • Afspraken maken met transporteurs over binnenkomst van materiaal en afspraken over het laden van vrachtwagens.
 • Contact met afnemers over de te ontvangen goederen.
 • Afstemming met productie over de beschikbaarheid van materiaal en ruimte voor laden / lossen.
 • Administratie van de transporten / weekplanning.
 • Voorbereiden van transportdocumenten; maken vrachtbrieven, exportdocumenten etc.
 • Bereidheid om in een kleine organisatie administratieve taken van andere medewerkers waar nodig op te nemen. Denk aan maken van inkooporders, laadlijsten, boeken van verkooporders etc.
 • WAT VRAGEN WIJ?

  Minimaal MBO niveau richting administratie, logistiek of secretarieel. Daarnaast is enige kennis van de transportwereld een pre.

  Belangrijk in deze functie is een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van NL, DU en EN taal.

  Je moet sterke affiniteit hebben met administratieve processen en effectief kunnen communiceren. Probleem oplossend, flexibel en kunnen omgaan met veranderingen in een dynamische productie omgeving zijn van toepassing op jou.

  Vanwege het werken met stalen assen in verschillende diameters en lengtes is het "puzzelen met en inzicht hebben in" laadmeters en het omrekenen van kilo’s naar lengtes en stuks een must.

  WAT BIEDEN WIJ JOU

  Een leuke en erg afwisselende baan in een klein team, waarbij je samen zorgt dat alles vlekkeloos verloopt. Een parttime baan tussen de 20 tot 24 uur, 5 ochtenden in de week.

  Ben jij de persoon die we zoeken? Solliciteer via de sollicitatie button of neem contact met ons op via 0546-533733. Wij gaan graag met jou in gesprek!

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Evelien Spel

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier