Officier Apotheker (WO)
Ministerie van Defensie
Leeuwarden, NL
4 dagen geleden

Salaris en voorwaarden

Vrije dagen

Bij een volledig dienstverband heb je afhankelijk van je leeftijd recht op 26-30 verlofdagen per jaar. Heb je dagen over?

Dan kun je die onder bepaalde voorwaarden meenemen naar het volgende jaar.

Rijbewijs

Nog geen rijbewijs? Haal m gratis bij Defensie! We helpen je graag vooruit, en niet alleen als het om je carrière gaat. Als je bij de Marine, Landmacht of Luchtmacht komt werken, kun je daarom op onze kosten je rijbewijs B halen.

rmatie over rijbewijs bij Defensie.

Dit ga je doen

Ben jij een apotheker met een avontuurlijke inslag? Kijk je zowel letterlijk als figuurlijk graag over grenzen heen? En kijk je uit naar een breed pakket taken en verantwoordelijkheden?

Solliciteer dan als officier Apotheker bij Defensie.

Als apotheker bij de Koninklijke Luchtmacht werk je bij de Defensie Farmaceutische Dienst (DFD). Samen met collega apothekers bewaak je de farmaceutische kennis en expertise voor geheel Defensie.

Je houdt je bezig met het leveren van farmaceutische patiëntenzorg aan militairen, het samenstellen van geneeskundige uitrustingen, het adviseren van artsen en verpleegkundigen bij farmaceutische vraagstukken en het borgen van de kwaliteit van farmaceutische pakketten tijdens transport, opslag en gebruik.

Tijdens uitzending met een hospitaal ben je verantwoordelijk voor de productie van medicinale zuurstof, het beheer van de bloedbank en de geneeskundige voorraad in het uitzendgebied.

Luchtvaartgeneeskunde, het samenstellen van vliegmedische uitrustingen en bijdragen aan de kwaliteitssysteem operationele gezondheidszorg CLSK is een extra aandachtsgebied van de apotheker bij de Koninklijke Luchtmacht.

Hier ga je werken

Je werkt vanuit de Kromhoutkazerne in Utrecht. Daarnaast leg je regelmatig werkbezoeken af aan gezondheidscentra en operationele eenheden van Defensie.

Je neemt ook deel aan oefeningen. Zoals elke militair moet je er rekening mee houden dat je uitgezonden kan worden.

Voordat je als officier Apotheker aan de slag gaat, volg je de verkorte militaire officiersopleiding van 10 weken aan de Nederlandse Defensie Academie (NLDA) in Breda.

Daarna volg je de vakgerichte opleiding, bestaande uit een aantal medische militaire modules, om je voor te bereiden op je nieuwe taken.

Weekagenda

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Ochtend Doornemen van de weekplanning met de collega's Samenstellen geneeskundige pakketten voor mariniers op uitzending Afleggen Defensie Conditie Proef Volleyballen met collega's Cursus bediening brandbestrijdingsmiddelen en persluchtapparatuur Overleg over medicijnpakketten Zr.

Ms. Rotterdam (Oost-Afrika missie) Sollicitatiegesprek voor boordfunctie Zr.Ms. Johan de Witt Middag Samenstellen geneeskundige pakketten voor mariniers op uitzending Administratieve planningswerkzaamheden Cursus bediening brandbestrijdingsmiddelen en persluchtapparatuur Rapportage schrijven over het overleg Vrij Avond Fitnessen

Jouw profiel

Universitaire masteropleiding Farmacie met specialisatie tot apotheker.

Je bent tussen de 17 jaar en 37 jaar en 11 maanden

Een bril of lenzen is geen probleem.

Je oogafwijking mag niet groter zijn dan min 6 en plus 6

Je hoeft geen rijbewijs te hebben

Je groeit persoonlijk

Als militair doe je constant nieuwe kennis en ervaringen op. Zo verleg je je fysieke en mentale grenzen, leer je te vertrouwen op jezelf, ontwikkel je een oog voor je omgeving en ontdek je dat zelfstandig zijn niet hetzelfde is als alles alleen willen doen.

Ook ervaar je wat echte kameraadschap is, hoe je moet omgaan met verschillende mensen en culturen en dat vrede en veiligheid niet overal vanzelfsprekend is.

Een loopbaan bij Defensie verandert je en maakt je sterker, als militair én als mens.

Jouw groeipad

Als Marineapotheker werk je met je team op alle terreinen van de farmacie : openbare farmacie, ziekenhuisfarmacie en industriefarmacie.

Na een aantal jaren heb je de keuze te switchen naar een staffunctie.

01 / 02

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier