Vrijwilliger voor 't Winkeltje
Saffier De Residentiegroep
WoonZorgPark Loosduinen, Den Haag
3 dagen geleden

WoonZorgPark Loosduinen is een kleinschalig zorgcentrum met aanleunappartementen, één- en tweekamerappartementen en allerlei voorzieningen die ook voor de wijk toegankelijk zijn.

Hierdoor is er altijd leven en gezelligheid. In Loosduinen zijn ook oudere mensen welkom bij wie het geheugen in lichte of sterkere mate achteruit gaat.

In de vleugel Molenzicht en Westcamp wonen bewoners zelfstandig, maar wordt extra structuur geboden als dat nodig is. Op de afdeling Schelpenhof wonen ouderen met een indicatie dementie in een gesloten setting.

Wij zoeken enthousiaste mensen die het leuk vinden, om insamenwerking met de receptioniste, het reilen en zeilen’ van ’t Winkeltje van WoonZorgParkLoosduinen op zich te nemen.

In ’t Winkeltje kunnen bewoners terecht voor allerlei artikelen voor het dagelijks gebruik. Als je als vrijwilliger aan de slag gaat in 't Winkeltje zorg je ervoor dat de vakken en koeling schoon zijn, de voorraden aangevuld en dat de winkel er netjes uit ziet.

Kortom : dat de bewoners er op een prettige manier hun boodschap kunnen doen.

We zoeken vrijwilligers voor vrijdag-, zaterdag- enzondagochtend van 8.00 10.00 uur. Uiteraard ben je het visitekaartje van 't Winkeltje, heb je veel contact met de bewoners en zorg je voor een prettigesfeer en service.

Lijkt het je leuk om in 't Winkeltje aan de slag te gaan? Neem dan contact op met Arie Cramer, coördinator vrijwilligers van WoonZorgPark Loosduinen :

Telefoonnummer : 06 - 29 32 69 61E-mail :

Je kunt ook onderstaand formulier invullen, dan wordt er z.s.m. contact met je opgenomen.

In WoonZorgPark Loosduinen zijn zo’n 120 vrijwilligers actief. Dit is een enthousiaste groep mensen die haar steentje bijdraagt aan de organisatie ter ondersteuning van afdelingen en bewoners.

Bewoners en medewerkers ervaren deze professionele hulp als een welkome aanvulling op wensen en behoeften. De een komt dagelijks, een ander wekelijks of maandelijks om ergens bij te helpen.

Waar behoefte aan hulp is en dit door een vrijwilliger gegeven kan worden, is hij of zij bij ons hartelijk welkom!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier