Documentair incasso medewerker gezocht voor de Rabobank in Utrecht
YoungCapital
Utrecht, NL
3 dagen geleden
source : Officevacatures

Binnen het team Documentaire Incasso's voer je zelfstandig alle werkzaamheden met betrekking tot de verwerking van import-

en export incasso's uit. In teamverband wordt het werk verdeeld en gezamelijk zorg je ervoor dat de dossiers worden verwerkt.

Met je collega's ben je continu op zoek naar verbetermogelijkheden in je werk en de dienstverlening aan klanten. Je toont hierbij initiatief en probleemoplossend vermogen binnen de aangegeven kaders van Trade Services.

Je kunt goed samenwerken, helpt je collega’s, je durft je te spreken en collega’s aan te spreken.

Het team bestaat uit 14 medewerkers binnen de afdeling Operations Betalingsverkeer valt Trade Services, verantwoordelijk voor de operationele verwerking van het incasso accreditief en bankgarantie product.

Functieeisen

 • Minimaal hbo-werk- en -denkniveau;
 • Je hebt ervaring met operationele en administratieve verwerkingsprocessen en affiniteit met internationaal handelsverkeer
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Bruto uurloon van € 12,75, afhankelijk van je werkervaring
 • Reiskostenvergoeding
 • De kans om jezelf te ontwikkelen op het gebied van administratie & trade services
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier